Επιφυλάξεις για Κόκε στον Αρη

Τα μηνύματα του Σέρχιο Κόκε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ληφθεί από τους ανθρώπους του Αρη, αξιολογούνται αλλά δεν είναι βέβαιο ότι τους πείθουν. Ο Ισπανός επιθετικός υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στον Αρη, πως δεν τον απασχολεί το οικονομικό, στην πραγματικότητα όμως, τουλάχιστον για το τελευταίο, θα πρέπει ο καθένας να διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

Το Sport.gr αναφέρει από τη πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο

θέμα το οποίο σχετίζεται με τους όρους του διαζυγίου με τον Κόκε, την περασμένη άνοιξη. Και είναι αλήθεια ότι η σπουδαιότερη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών σχετίζεται με το οικονομικό κομμάτι. Διότι, ο Αρης ακολουθεί - εδώ και περίπου έναν χρόνο - πολιτικής εξυγίανσης κι έχει φροντίσει - από εκείνη τη συνάντηση στη Μαδρίτη - να εξηγήσει στον Κόκε, ότι πλέον. δεν υπάρχουν τα ποσά που ίσχυαν τη τελευταία διετία.

Συνεπώς, ο Ισπανός τονίζει μεν ότι δεν είναι στο χέρι του η επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην πραγματικότητα γνωρίζει πολύ καλά πως βρίσκεται στη δική του ευχέρεια. Αν δηλαδή προσαρμοστεί στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη σχέση του με τον Αρη, από τη περασμένη άνοιξη, τότε το πιθανότερο είναι να επιστρέψει. Αν όχι, τότε θα πρέπει να αναζητήσει μια άλλη ομάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του. Το βέβαιο είναι ότι τα πέντε μηνύματα που έστειλε ο Κόκε μέσω internet, δεν βρήκαν απόλυτα σύμφωνους τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας με τον Γιούριτσα Βράνιες κι έτσι θα μπει η σφραγίδα μιας λανθασμένης κίνησης. Ο Σλοβένος μέσος είτε λόγω της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, είτε λόγω των διαδοχικών τραυματισμών, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα. Είναι σαφές ότι ουδείς πιστεύει στις δυνατότητές του κι έτσι απομένει να γίνει η συνάντηση με τον ατζέντη του και να λυθεί το συμβόλαιο. Δεν ήταν βέβαια η μοναδική κακή (αγωνιστική) επιλογή παίκτη που έγινε φέτος, σίγουρα όμως ξεχωρίζει γιατί ο Βράνιες ήρθε στη Θεσσαλονίκη έχοντας ένσημα δεκαετίας από τη Μουντεσλίγκα.

Κατά τα άλλα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο ατζέντης του Ρικάρντο Φατί ώστε να μιλήσει με τους ανθρώπους του Αρη. Ο γαλλικός Τύπος επιμένει ότι θα συζητηθεί το ενδεχόμενο λύσης συμβολαίου, αλλά αυτή η πληροφορία διαψεύδεται από τους επιτελείς της ΠΑΕ Αρης. Ο Φατί είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του. Αν τώρα ο ατζέντης του Φατί έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες, τότε θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα