Γκίντενς: Χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ

18:24 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Χαρούμενος που αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής και που αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Τζέι Αρ Γκίντενς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Τζέι Αρ Γκίντενς μετά την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Basket League

ΟΠΑΠ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής για μία ακόμη φορά και είμαι χαρούμενος όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τους φιλάθλους του", δήλωσε και συμπλήρωσε:

"Ο κόσμος είναι φοβερός, μου αρέσει πολύ όταν τους βλέπω στο γήπεδο και χαίρομαι που μπορώ να πραγματοποιώ εμφανίσεις που πραγματικά αξίζουν και στην ομάδα μου, αλλά και στους φιλάθλους της".

Όσο για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις τελευταίες αγωνιστικές και τον τίτλο του MVP, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε: "Νιώθω πως έχω αρχίσει να βρίσκω την φόρμα μου και όσο περνά ο καιρός πιστεύω ότι θα παίζω καλύτερα. Είχα πάρει αυτό το βραβείο και πριν από δύο αγωνιστικές, στο παιχνίδι με τον ’ρη, στο οποίο πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Σε εκείνο το ματς ωστόσο ήταν και η ατμόσφαιρα που υπήρχε που με έκανε να νιώθω πιο άνετα μέσα στο γήπεδο και να έχω περισσότερο αυτοπεποίθηση.

Έχω αρχίσει πλέον να συνηθίζω το να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε πολύ και χτίζουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας σαν ομάδα. Με την δική τους βοήθεια και συνεργασία άλλωστε είμαι ο MVP. Σημασία ωστόσο έχει τι κάνει η ομάδα και για αυτό στο επόμενο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα πετύχω εγώ, αλλά το να κερδίσει η ομάδα.

Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στη Δράμα και χάσαμε, με τον Ίκαρο παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε, αν και θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει με περισσότερη ευκολία κι αυτό που θέλουμε είναι από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερα εμφανίσεις και περισσότερες νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα