Η Αναντολού Εφές επικράτησε με 84-70 της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από την συνέχεια της Euroleague!

Η Αναντολού Εφές νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο με 84-70 στην Τουρκία και πλέον η ιταλική ομάδα των Φώτση, Μπουρούση και Νίκολας είναι πολύ κοντά στο να αποκλειστεί από την συνέχεια της Euroleague! Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους ιταλούς, οι οποίοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους και κατάφεραν να ελέγξουν το ματς με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη, κάνοντας ένα αποφασιστικό

βήμα για την πρόκριση τους.

Την ίδια ώρα η Μιλάνο θα περιμένει νίκη της Σαρλερουά, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη (8/12) την Παρτίζαν. Σε περίπτωση που οι σέρβοι κάνουν το διπλό, αφήνουν εκτός Top 16 τους ιταλούς, αλλιώς σε περίπτωση που νικήσουν οι βέλγοι, όλα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν στο μεταξύ τους ματς.

Ο Γκιουλέρ σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ ο Βούγιασιτς πρόσθεσε 12, όσους και ο Ακιόλ. Από την Μιλάνο ο Χέρστον είχε 17, ο Ντρου Νίκολας έμεινε στους 2 και οι Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης πρόσθεσαν από 13.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 45-27, 66-52, 84-70.

Keywords
Τυχαία Θέματα