Η Καντού επικράτησε με 67-64 της Μπιλμπάο στην Βασκονία, με τρίποντο του Τζιανλούκα Μπαζίλε στο τέλος του αγώνα

Με τρίποντο του Τζιανλούκα Μπαζίλε στο τέλος του αγώνα, η Καντού πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στην Μπιλμπάο με 67-64 και έστειλε τους βάσκους ένα βήμα πιο μακριά από το Top 16. Αύτο σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, με τρεις νίκες στα εναπομείντα παιχνίδια, προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι

ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως η Καντού πήρε το πάνω χέρι στην δεύτερη περίοδο και εξασφάλισε μια διαφορά ασφάλειας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 40-27.

Οι βάσκοι έκλεισαν την ψαλίδα στην τρίτη περίοδο και στην τέταρτη μετέτρεψαν το παιχνίδι σε θρίλερ! Ο Κώστας Βασιλειάδης με εύστοχο σουτ τριών πόντων μείωσε την διαφορά στο 55-58 επτά λεπτά πριν από το τέλος.

Η αστοχία των δύο ομάδων στα τελευταία κρίσιμα λεπτά κράτησε στάσιμο το σκορ 61-60 υπέρ της Καντού για δύο λεπτά. Ο Μπάνιτς έβαλε μπροστά την Μπιλμπάο με 62-61 ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

Το λάθος του Μπλουμς στην επίθεση των βάσκων οδήγησε τον Σερμαντίνι στην γραμμή των ελευθέρων βολών, από όπου ευστόχησε στην μία από τις δύο και έκανε το σκορ 62-64.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 64-64, δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Μπαζίλε με ένα τρελό buzzer - beater τρίποντο από τα 8 μέτρα έδωσε την νίκη στην Καντού με 67-64.

Δεκάλεπτα: 14-17, 27-40, 47-54, 64-67.

Keywords
Τυχαία Θέματα