Ιβκοβιτς: Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη. Συνεχίζουμε τη δουλειά

Παρά τη νίκη επί του Κολοσσού ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο Ντούντα ξεκαθάρισε, πάντως, πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή.

"Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Είναι απαράδεκτο να σουτάρουμε 32 τρίποντα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 18 δίποντα και 18 τρίποντα. Παρουσιάζουμε μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ, όπου πηδάει μόνο ο Χάινς", τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο Ιβκοβιτς

και συνέχισε:

"Εγώ προσωπικά περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα από την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι σε πολλά σημεία. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο. Είχαν καλή κίνηση και καλά τρεξίματα, κάτι που δεν είχαμε εμείς. Θα δουλέψουμε στην τρανζίσιον άμυνα αλλά και στην άμυνα του αντίπαλου πικ εν ρολ, γιατί δεν γίνεται να έχουμε μόνη λύση το να μπαίνει ο Χάινς μέσα στο ματς.

Το άλλο είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που μπαίνουν αγχωμένοι. Θέλουν να μπαίνουν στο παιχνίδι με το σκοράρισμα και τα σουτ και αυτό γυρίζει μπούμερανγκ και αν έχει μια ομάδα πέντε παίκτες με αρνητική αξιολόγηση, τότε είναι μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να καταλάβουμε τα λάθη μας".

Ο Ντούντα τόνισε ακόμη πως ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Χιλ, αλλά η άρση του λοκ άουτ άλλαξε τα δεδομένα κι έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα σε κάποια μεταγραφική κίνηση:

"Στην παρούσα φάση δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη. Όλες οι ομάδες κοιτούσαν παίκτες από το ΝΒΑ και εμείς έπρεπε κάτι να προτείνουμε, δεδομένου ότι οι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον Χιλ αλλά η λήξη του λοκ - άουτ στο ΝΒΑ μας χάλασε τα σχέδια. Προχωράμε όπως είμαστε, τουλάχιστον για την ώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα