Με Ριέρα και Κουμορτζί με Αρη

Ενισχυμένος με τους Σίτο Ριέρα και Μπενάρντ Κουμορτζί θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος τον Αρη την Κυριακή (27/11) στο ντεμπούτο του Απόστολου Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Βασίλη Τσάβαλο και τους μίλησε, τονίζοντας πως άπαντες βρίσκονται στα πλάνα του.

"Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Πανιωνίου, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω όμως στα παιδιά και στο υλικό

και θέλω να δω μια ομάδα με πάθος. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζομαι πίστωση χρόνου, καθώς γνωρίζω την ομάδα και ξέρω τι πρέπει να κάνω", είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου.

Τα ευχάριστα για το Μάντζιο ήρθαν λίγο αργότερα, καθώς τόσο ο Ριέρα, όσο και Κουμορτζί έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Αρη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ελευθερόπουλος, Σιεδεράκης, Αυλωνίτης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Ριέρα και Κούτσι.

Σε ότι αφορά την αρχική 11άδα, ο Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει τον Πανιώνιο με 4-3-3 και τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβα και Κβιρκβέλια στην άμυνα, τους Κουμορτζί, Σάμαρη και Σκέμπρι στα χαφ, τον Ριέρα δεξιά, τον Κολοβό αριστερά και τον Κούτσι μοναδικό προωθημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα