Κωστένογλου: Προσοχή στις στημένες φάσεις

Το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό έκρουσε στους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος τους ζήτησε να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους Βοιωτούς, ενώ παράλληλα ανέλυσε στους κιτρινόμαυρους τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, λέγοντάς τους πως πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, καθώς οι πράσινοι είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι.

Στο περιθώριο της σημερινής (21/11) προπόνησης, ο 41χρονος τεχνικός μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα,

βάζοντάς τους στο κλίμα του αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.

Ο Κωστένογλου ζτήσεη από τους παίκτες του να προσέξουν τις στημένες φάσεις, καθώς ο Λεβαδειακός έχει ψηλούς παίκτες και είναι πολύ καλός από... αέρος.

"Ο Λεβαδειακός μπήκε αργά στο πρωτάθλημα, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει αυτό το θέμα. Εχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, παίζει πολύ δυνατά και κυρίως χωρίς άγχος που είναι πολύ σημαντικό", τους είπε αρχικά ο Κωστένογλου και πρόσθεσε:

"Είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, με δυνατά παιδιά στον αέρα. Ειδικά οι αμυντικοί τους. Θέλει μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις. Εκει θα προσπαθήσουν να μας κάνουν ζημιά".

Και κατέληξε, λέγοντας: "Είναι δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να το δείχνουμε και στα αποτελέσματα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα