Μάρκο: Πολύ επικίνδυνος αντίπαλος ο καλός Χάμιλτον

Ο σύμβουλος της Red Bull επί αγωνιστικών θεμάτων, Χέλμουτ Μάρκο, παραδέχτηκε ότι η επιστροφή του Λιούις Χάμιλτον στις καλές εμφανίσεις αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ανησυχίας για την αυστριακή ομάδα.

Ο Χάμιλτον δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην καριέρα του στην F1, να υστερήσει σε αποτελέσματα έναντι του team mate του.

Ωστοσο στον προηγούμενο αγώνα

στο Αμπου Ντάμπι, έδειξε να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό, παίρνοντας μια πειστική νίκη, γεγονός που σύμφωνα με τον Μάρκο, τον καθιστά την κύρια απειλή για την Red Bull.

"Δεν θα μας πείραζε αν ο Χάμιλτον είχε παραμείνει ήσυχος για ακόμα περισσότερο. Οταν επανέρχεται στο 100%, ο κ. Χάμιλτον είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος", τόνισε ο Μάρκο στο Auto, Motor und Sport, προσθέτοντας ότι η ομάδα που υπολογίζει περισσότερο η Red Bull είναι η McLaren, λόγω της παραδοσιακής ικανότητάς της στην εξέλιξη του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

"Μου θυμίζουν ένα τεριέ που δαγκώνει όλο και περισσότερο σε κάθε κούρσα. Η McLaren καταφέρνει να βγαίνει από κάθε κρίση, κάτι που δείχνει την κλάση της ως ομάδα αγώνων".

Keywords
Τυχαία Θέματα