Λεμονής: Πάμε να παλέψουμε στα Γιάννινα

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος επισήμανε πως οι κυανέρυθροι θα πάνε για παλέψουν για τη νίκη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

"Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πραγματικά, όμως, ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, διαθέτει μια έδρα που την... αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, να κερδίσουμε και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε", τόνισε στη Nova ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Αναφορικά

για το δυνατό σημείο του ΠΑΣ, ο Λεμονής: "Είναι πράγματα τα οποία θα συζητήσω με τους παίκτες μου. Ιδιαίτερα τεχνικές λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, για ευνόητους λόγους. Κάθε ομάδα προσπαθεί να διακρίνει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Αυτό κάνουμε εμείς για τον ΠΑΣ και αυτοί για εμάς. Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα, μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όπως όλες οι ομάδες έχει αδυναμίες, όπως έχουμε και εμείς τις δικές μας".

Ερωτηθείς αν προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, απάντησε: "Βλέπετε και εσείς ότι δεν είμαι των πολλών αλλαγών σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά θα ξεκαθαριστούν τα πάντα τις επόμενες ημέρες".

Τέλος, για το τι δεν του άρεσε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είπε: "Από το ξεκίνημα του αγώνα εμφανιστήκαμε νευρικοί. Ήταν γενικά ένα κακό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, δεν υπήρχε καθόλου ρυθμός. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να είμαστε πιο ήρεμοι στο παιχνίδι μας, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα. Ήταν ένα στοιχείο που μας έλειψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα