Με Καράμπελα στην Κρήτη η ΑΕΚ

Μολονότι το θέμα αποχώρησής του από την ΑΕΚ παραμένει ορθάνοιχτο, ο Νίκος Καράμπελας βρίσκεται στην αποστολή της Ενωσης καιθα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στην 20άδα, τον υπολογίζει κανονικά και η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα, όταν θα συναντηθεί ο παίκτης με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Στην αποστολή για το αυριανό (21/1) ματς με τον Εργοτέλη βρίσκεται ο Νίκος Καράμπελας.

Ο Νίκος Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που υπολογίζει για το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το θέμα με την αποχώρηση του 28χρονου αμυντικού έληξε. Ο Καράμπελας μπορεί να παίξει στον αγώνα, ωστόσο η αποχώρησή του από την ΑΕΚ παραμένει ανοιχτή, ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα, όταν και τελικά τότε αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αδαμίδη.

Από εκεί και πέρα, ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν επέτρεψε στον Κώστα Μανωλά να προπονηθεί στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Παρ' όλα αυτά και επειδή δεν είναι κάτι το σοβαρό, ο Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή που φεύγει το απόγευμα για το Ηράκλειο.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Νίκος Γεωργέας για λόγους ξεκούρασης, ο τραυματίας Μάκος, ο Μπερνς που αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ΑΕΚ, ο τιμωρημένος Λεονάρντο και ο Χέλγκανσον για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Καράμπελας (θα φανεί από Δευτέρα αν θα είναι η τελευταία φορά), όπως επίσης και ο Κωνσταντόπουλος που ήταν εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ είναι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα