Με την ίδια ενδεκάδα για πέμπτο σερί παιχνίδι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα

Μολονότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρχαν σκέψεις για 1-2 αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ, τελικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης (24/11) δεν σκοπεύει να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη μοναξιά

της κορυφής στην βαθμολογία.

Στην προπόνηση της Τρίτης (22/11) ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δοκιμάσει μαζί στο κέντρο της άμυνας τον Μπουμσόνγκ με τον Καντέ, δείχνοντας πως σκεφτόταν να δώσει την ευκαιρία στον αμυντικό από το Μάλι να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ξεκουράζοντας τον Σαριέγκι.

Από την άλλη, οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε για δύο μέρες ο Σίλβα Κλέιτον, σε συνδυασμό με την... όρεξη του Γκέργκελι Ρούντολφ, ο οποίος νιώθει σαν... θηρίο στο κλουβί, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βλέπαμε τον Βραζιλιάνο στον πάγκο και τον Ούγγρο στην 11άδα.

Πλην όμως ήρθε η σημερινή (24/11) προπόνηση, στην οποία διαφάνηκε πως ο 65χρονος τεχνικός δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει τα πλάνα του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, παρατάσσοντας για πέμπτο σερί αγώνα τους ίδιους 11...

Στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Παιανία, ο Μαρίνος, μαζί με τον Σαριέγκι, τον Μπουμσόνγκ και τον Σπυρόπουλο ήταν στην τετράδα της άμυνας, ενώ ο Κλέιτον, έπαιξε κανονικά μαζί με τον Λέτο, τον Κουίνσι και τον Ζεκά στην επίθεση.

Κατά συνέπεια, οι πράσινοι θα παραταχθούν και κόντρα στους Κρητικούς με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα, τον Σιμάο σε ρόλο κόφτη με τον Κατσουράνη δίπλα του σε πιο οργανωτικό ρόλο, τους Κουίνσι και Ζεκά στα δύο "φτερά" και στην επίθεση τους Κλέιτον και Λέτο.

Ο Ρούντολφ πάει πολύ καλά και ενδεχομένως να βρίσκεται μετά από 2 μήνες ξανά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα