Μέσα ο Λαζάρ, έξω ο Ιβιτς

Η επιστροφή του Γιώργου Φωτάκη και το γεγονός ότι βγάζει το ομαδικό πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, ουσιαστικά λύνει ένα από τα προβλήματα του Λάσλο Μπόλονι ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πλέον ότι θα παίξει και ο Κοστίν Λαζάρ που συμμετείχε στη σημερινή (28/10) προπόνηση, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε από τη προπόνηση. Η κατάστασή

του θα εκτιμηθεί αύριο (29/10) αφού ασφαλώς θα δοκιμάσει στη τελευταία προπόνηση. Πάντως, ο Ιβιτς ούτως ή άλλως δεν συμπεριλαμβάνεται στα αρχικά πλάνα του Λάσλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος έχει καταλήξει στη σκέψη χρησιμοποίησης των Λαζάρ, Αρίας στον άξονα της μεσαίας γραμμής και του Γιώργου Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Θανάσης Παπάζογλου και στα επιθετικά άκρα οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια. Από εκεί και πέρα, η αμυντική γραμμή θα απαρτίζεται από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και απέναντι στον Αρη αφού ο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Λίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα