Νοτιάς-Αδαμίδης: Θα τα πούμε αύριο

Για αρκετή ώρα συζήτησαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Νίκος Νοτιάς, με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη και μέλη του Δ.Σ. την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή για την Ενωση. Η συνάντηση έληξε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τους κιτρινόμαυρους να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αντερλεχτ. "Θα τα πούμε αύριο...", είπαν μ' ένα στόμα Νοτιάς και Αδαμίδης...

Σε μια πολύωρη συνάντηση

στα γραφεία της "ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε." στο Μαρούσι οι Σταύρος Αδαμίδης και Νίκος Νοτιάς, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ Χάρη Κοσμάτο, Κωνσταντίνο Καπετανάκη, Δημήτρη Καψή και Μάκη Κασνακίδη συζήτησαν την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή για την ΑΕΚ.

Σε ανοιχτή (τηλεφωνική) γραμμή ήταν και ο εκπρόσωπος του υποψήφιου ιδιοκτήτη, για να μπορέσει ο Νοτιάς να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις της ενδιαφερόμενης πλευράς.

Οι έξι άνδρες αναχώρησαν στις 21:15GR από τα γραφεία για να πάνε στο ΟΑΚΑ να δουν το τελευταίο μισάωρο του αγώνα της ΑΕΚ τονίζοντας στους δημοσιογράφους που ήταν απέξω από τη "ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε." πως "Θα τα πούμε αύριο. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα