Ντε Μπουρ: Πού να το φανταστούμε...

Απαρηγόρητος ήταν ο προπονητής του Αγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ, με τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους 16 του Champions League, κυρίως από τον τρόπο που αυτός ήρθε, μετά το 7-1 της Λιόν στο Ζάγκρεμπ.

"Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα. Πριν από το παιχνίδι είχαμε μεγάλη πίστη για την πρόκρισή μας στους 16 του Champions League. Για όλους εμάς, παίκτες και κόσμο, ο αποκλεισμός ήταν ένα

σενάριο που δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε", είπε ο ολλανδός και συμπλήρωσε:

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ: "Νομίζω ότι ήταν ένα ματς που πήγαινε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, και ίσως να έδειχναν (οι αντίπαλοι) ότι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν κάποια λάθη μας. Ήταν μεγάλο πισωγύρισμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά είδα εκείνη την ώρα το σκορ στο Ζάγκρεμπ και ήταν 1-0. Και μετά στα αποδυτήρια άκουσα ότι το τελικό σκορ ήταν 1-7 υπέρ της Λιόν!".

Για την συνέχεια: "Αύριο θα θρηνήσουμε (Πέμπτη) και την Παρασκευή οι παίκτες θα πάρουν μία μέρα ρεπό για να καθαρίσουν τις σκέψεις τους. Το Σάββατο θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής".

Για την συμπαράσταση του κόσμου: "Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που συνέχισε να μας συμπαραστέκεται μόλις έμαθε πως το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ ήταν 1-7".

Keywords
Τυχαία Θέματα