«Τελικός» με Κάχα Λαμποράλ για Ολυμπιακό

Αγώνα «ζωής ή θανάτου» δίνει σήμερα (08/12, 22.00, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ, ο Ολυμπιακός.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, εφόσον θέλουν να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισής τους στο Top 16 της Ευρωλίγκας, ξεπερνώντας στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου τις Μπιλμπάο και Νανσί, οι οποίες ηττήθηκαν στους χθεσινούς (07/12) αγώνες τους. Σε διαφορετική

περίπτωση, θα χάσουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά τους, θέτοντας σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή συνέχειά τους.

Το θετικό για το Σέρβο τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, αφού μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην του γνωστού τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Βάσκους θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, οπότε και ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει για τη δωδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ στο παρκέ του ΣΕΦ.

Η κρισιμότητα του σημερινού (08/2) αγώνα είναι ο λόγος που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θέλει ούτε καν να ακούει για μεταγραφικά σενάρια, αφού επιθυμεί η ομάδα του να μείνει απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως ο Ολυμπιακός πράγματι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με περιφερειακό παίκτη, που μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του πλέι μέικερ όσο και αυτή του σούτινγκ γκαρντ, αυτός όμως δεν είναι ο Μάρκο Γιάριτς. Το όνομά του, άλλωστε, διαφυλάσσεται εδώ και ημέρες ως επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της πειραϊκής ΚΑΕ - για ευνόητους λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα