Ντεσάμπ: Είμαστε απογοητευμένοι

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και τόνισε πως η ομάδα του δεν έπιασε την απόδοση, που θα έπρεπε για να κερδίσει.

Το μέλλον σας τώρα πώς το βλέπετε; "Το 0-1 είναι δύσκολο. Το παιχνίδι ήταν γενικότερα δύσκολο και είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα".

Οι παίκτες ήξεραν ότι κέρδιζε η ’ρσεναλ; "Αυτό μας έκανε πολύ κακό. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε".

Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο πολύ στην άμυνα, αλλά στην

επίθεση. Συμφωνείτε; "Νομίζω ότι το γκολ είναι οφσάιντ. Επιθετικά ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο ήταν δύσκολο και σκληρό. Δεν παίξαμε καλά μαζί. ’λλαξα το 4-4-2 με τον Αντρέ Αγιού, αλλά και πάλι δεν μας βγήκε".

Τους παίκτες πώς τους βλέπετε τώρα; "Δεν έπαιξαν καλά μαζί και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Χάσαμε στο τέλος".

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η Ρεάλ. Πώς αισθάνεσαι με την ήττα; "Δεν παίξαμε όλοι μαζί άλλη μία φορά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και παίξαμε χάνοντας συνέχεια την μπάλα. Δεν είχαμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας".

Χάσατε με την Μονπελιέ και απόψε. Τι συμβαίνει; "Για εμάς ήταν κακή εβδομάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εύχομαι το ματς που θα έρθει με την Παρί Σ.Ζ. Έχω πολύ άγχος όταν χάνουμε, δεν θέλω να λέω πιο πολλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα