Πιάνει Λιμάνι ο Κάρολ

Η ανατροπή των δεδομένων το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) έχει φέρει τον Ρόι Κάρολ μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρολεύκους, που έκαναν ρελάνς και μαζί με τον 34χρονο έπεισαν τους διοικούντες τον ΟΦΗ να αποδεχθούν την προσφορά. Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο Κάρολ και υπογράφει

αν δεν προκύψει πρόβλημα.

Θέμα χρόνου είναι πλέον να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Ρόι Κάρολ, που χθες έφτασε στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά οι συζητήσεις διεκόπησαν μετά την αρνητική απάντηση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ.

Ο βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας δεν επέστρεψε στην Κρήτη μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο και μίλησε με τη διοίκηση του ΟΦΗ, ζητώντας τους να αποδεχθούν την προφορά του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, η αρχική προσφορά των 100.000 ευρώ ανέβηκε στις 250.000 ευρώ και στον κρητικό σύλλογο αποφάσισαν να την αποδεχθούν, καθώς και ο 34χρονος τερματοφύλακας εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, ο Κάρολ το πρωί της Πέμπτης (26/1) πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Ολες οι ενδείξεις παρουσιάζουν το θέμα τελειωμένο και το μόνο, που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτησή του από τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα