"Ποιος Ολυμπιακός; Σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης του Ντάριο Κρέσιτς διέψευσε κάθε επαφή του με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του Κροάτη τερματοφύλακα βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο Μάριο Κνες παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», όπου ήταν σαφέστατος σχετικά με τις σχέσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

"Ο Ντάριο έπαιξε στο ξεκίνημα όχι και τόσο καλά, μετά δεν

είχε και τόσο κακή εμφάνιση. Τώρα υπάρχει η απόφαση του προπονητή να αλλάξει κάπως τα πράγματα. Αυτήν τη στιγμή έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ", είπε για να αναφερθεί στα περί Ολυμπιακού κι αν έχει στα χέρια του προτάσεις.

"Οχι. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε στα χέρια μας κάποια πρόταση. Ειμαστε συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ, το μυαλό του Κρέσιτς είναι να παλέψει πολύ για να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Υπήρξε κάποια επαφή από ομάδα της Γερμανίας και από άλλες χώρες, αλλά τίποτα το σοβαρό ως τώρα", είπε για να αναφερθεί στο θέμα των οικονομικών καθυστερήσεων.

"Εχουμε μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει αυτό το πρόβλημα. Ο Ντάριο έχει στο μυαλό του να μείνει στον ΠΑΟΚ. Εχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τις οφειλές. Μιλήσαμε και δεν υπάρχει θέμα πώλησης του παίκτη", σημείωσε για να αναφερθεί στις ατομικές προπονήσεις του Κρέσιτς.

"Καταρχήν, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΟΚ που μας το επέτρεψε. Εδώ και δέκα μέρες κάνει έξτρα προπόνηση με ένα γερμανό προπονητή τερματοφυλάκων για να βελτιωθεί και να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα