Επιμένει να φύγει ο Ζαγοράκης

Το μυαλό του Θοδωρή Ζαγοράκη βρίσκεται υπό το... καθεστώς της αποχώρησης, αρκετό καιρό τώρα, φαίνεται όμως ότι είναι αποφασισμένος πλέον να αποχωρήσει από τη προεδρία της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επρόκειτο να μεταβεί σήμερα (26/01) στη Νιόν ώστε να δώσει το παρών σε συνάντηση με τα στελέχη της financial fair play της ΟΥΕΦΑ, τελικώς όμως τη ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει μόνο ο Αλκης Μαυροφρύδης.

Κι ενώ αρχικά εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για μια απόφαση που δεν σχετίζεται

με τη ξεκάθαρη πρόθεση αποχώρησής του, πλέον είναι εμφανές ότι έχει άμεση σχέση με την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ. Παρά τις προσπάθειες για να τον μεταπείσουν που κατέβαλλαν οι άμεσοι συνεργάτες τους, σε πολύωρη συζήτηση που έγινε της πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (26/01).

Ο ίδιος τους τόνισε μάλιστα ότι και οι ίδιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Μάλιστα, ο Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον Θανάση Κατσαρή και τον ενημέρωσε για την οριστική απόφασή του. Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ επίσης προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει στην ηγεσία της ομάδας έως το τέλος της θητείας του. Τώρα, κατά πόσο θα γίνει αυτό, θα φανεί εντός των επόμενων ωρών. Αναμφίβολα όμως, πλέον οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Το βέβαιο είναι ότι ψυχικά (ο Ζαγοράκης) είναι ήδη εκτός ΠΑΟΚ, αλλά ο Κατσαρής του ζήτησε να παραμείνει στην ΠΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσουν συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα είναι η αδειοδότηση της ομάδας. Συνεπώς, η πρόταση του ΑΣ είναι να μείνει έως το τέλος της θητείας του και μετά να αποχωρήσει.

Πάντως, εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στη ΠΑΕ, χωρίς τη παρουσία του Ζαγοράκη. Και θα φανεί αν τελικώς ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ θα αλλάξει την απόφασή του, ή θα συμβιβαστεί με την πρόταση που του κατέθεσε ο Θανάσης Κατσαρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα