Πρίφτης: Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ

Δύσκολη αποστολή έχει η Καβάλα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (22/1). Πρωταρχικός στόχος των κυανόλευκων, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, είναι να φανούν ανταγωνιστικοί.

ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, παρ’ όλες τις προσθαφαιρέσεις παικτών που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

Είναι μία ομάδα πολύ καλά προπονημένη που τη χαρακτηρίζει το στίγμα του προπονητή", είπε ο κόουτς Πρίφτης και συνέχισε...

"Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και γνωρίζουμε πως οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι πολύ υψηλές. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε καταρχήν την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια και να φανούμε ανταγωνιστικοί".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ είπε: "Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, που θέλει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Εμείς εκτός έδρας, δεν ήμαστε καλοί και σίγουρα θέλουμε αυτή την εικόνα μας να την αλλάξουμε και να συνεχίσουμε αυτό το που ξεκινήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική".

Keywords
Τυχαία Θέματα