Πρώτη για Γκρμπιτς στο Λεβαδειακό

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Λεβαδειακού, ο Πέταρ Γκρμπιτς, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε την Παρασκευή (11/11) την πρώτη προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας της Βοιωτίας.

Στο γήπεδο της Χαιρώνειας συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/11) το πρωί η προετοιμασία του Λεβαδειακού. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα και το ακολούθησαν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Ναπολεόνι και Κοτίτσα, οι οποίοι προπονήθηκαν

συντηρητικά.

Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τον σύλλογο έκανε ο Πέταρ Γκρμπιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος έφτασε την Πέμπτη (10/11) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου τον υποδέχθηκε ο Σωτήρης Κλειδαράς και τον συνόδευσε στη Λιβαδειά.

Από εκεί και πέρα, για το Σάββατο (12/11) το πρωί (11:30GR), στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 17:00GR, στο Δημοτικό στάδιο, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα σε φιλική αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα