Πτήση στο... όνειρο για ΑΕΚ Λάρνακας

Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa να μην εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ίδια, αλλά το σενάριο η ΑΕΚ Λάρνακας να βρίσκεται ανάμεσα στις "32" καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, δεν δείχνει... άπιαστο. Βασική προϋπόθεση είναι το διπλό της κυπριακής ομάδας στο Βουκουρέστι σε βάρος της Στεάουα.

Η ομάδα του Λέον Γλέμινγκς θέλει νίκη κόντρα στους ρουμάνους και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία της Μακάμπι Χάιφα στο εντός έδρας ματς με την (αδιάφορη μεν, αλλά πάντα σοβαρή) Σάλκε.

Στην ΑΕΚ

αισιοδοξούν ότι το τέλος της αυριανής βραδιάς θα τους βρει να πανηγυρίζουν. "Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλή φόρμα. Θα πάμε στη Ρουμανία να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κρατήσουμε την μπάλα και να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας προφανώς είναι να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, όσον αφορά την πρόκριση", είπε ο Γκόρκα Πιντάδο.

Από την πλευρά του, ο Νιόγκο Πρίσο τόνισε: "Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, στο Βουκουρέστι απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι του 50-50 αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, υπό τον όρο ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα