Στον αέρα Σάλπι και Κοντρέρας;

Την επόμενη μέρα κοιτάνε στον ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό σε αυτή να μην συμπεριλαμβάνονται δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Πάμπλο Κοντρέρας.

Στον Δικέφαλο του Βορρά προσπαθούν να φτιάξουν το οικονομικό πλάνο της ομάδας και πρώτο μέλημά τους είναι να υπάρξουν μειώσεις αποδοχών στους πιο ακριβοπληρωμένους, αφού χρήματα... δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, τα δύο ονόματα που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι αυτά των Σαλπιγγίδη

και Κοντρέρας, με τις δύο περιπτώσεις πάντως να διαφέρουν.

Το συμβόλαιο του έλληνα επιθετικού δεν λήγει φέτος και μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια κρούση για μείωση αποδοχών, όμως τα προβλήματα που συνεχίζει και έχει με μεγάλο κομμάτι της εξέδρας, αλλά και το βαρύ του συμβόλαιο, έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκέφτονται να του προτείνουν κάτι τέτοιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν και κάποιες διερευνητικές κουβέντες στο Λονδίνο για πώλησή του.

Στην περίπτωση του Κοντρέρας, τα πράγματα φέρονται να είναι πιο απλά. Ο χιλιανός αμυντικός δεν έχει αυτή τη στιγμή και τις καλύτερες σχέσεις με την ομάδα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα του γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών. Σε περίπτωση που δεν τη δεχτεί, τότε το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα