Σύστημα για... πολλά

Χαίρετε, κύριοι. Κάτι τέτοιες μέρες στο στοίχημα έχεις δύο επιλογές: ή παίρνεις ένα ωραιότατο ρεπό ή με λίγα πας για τα πολλά. Σκέφτομαι να επιλέξω τον δεύτερο δρόμο, παίζοντας σε ζητούμενα το σύνολο τερμάτων σε τέσσερα ματς.

Εχω επιλέξει, λοιπόν, μια τετράδα που θα την παίξω στα 4-6 γκολ (αποδόσεις από 3,00 έως το 3,75). Ασφαλώς, δεν ποντάρουμε στα κουτουρού. Και τα τέσσερα ματς εκτιμώ πως συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες για το over 2,5, άρα θεωρητικά έχουμε μια καλή βάση ώστε να ξεπεράσουν το σύνολο των τεσσάρων τερμάτων.

Ξεκινάω

με το ισπανικό Κόρδοβα - Βιγιαρεάλ Β. Εδώ ποντάρω στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν σκοράρει σε όλα τους τα ματς και από τα έξι που έχουν δώσει τα δύο ήταν μέσα στα 4-6 γκολ, ενώ ένα ξέφυγε στο 7+. Οσο για την κυρά Κόρδοβα, επίσης έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Κρατάμε, λοιπόν, το 3,75 παρακαλώ.

Συνεχίζω με το Σάντος - Παλμέιρας. Οι γηπεδούχοι μια από τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα και την 4η χειρότερη άμυνα στο Μπραζιλέιρο, ενώ από τα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια τα έξι είχαν περισσότερα από τρία γκολ.

Από την ίδια κατηγορία θα κρατήσω και το ξακουστό ντέρμπι "Φλα-Φλου". Θα μου πείτε είναι δύνατο σ' ένα ντέρμπι μίσους να μπουν πολλά γκολ; Κι όμως είναι. Στα τελευταία ματς ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε έχουν σημειωθεί μεγάλα σκορ, όπως 3-3, 2-2 και 4-1. Επειδή, όμως, στα under - over και στα επιμέρους στοιχήματα που αφορούν στο σύνολο τερμάτων, δεν παίζει κανένα ρόλο η ιστορία, κρατήστε και το γεγονός ότι η "Φλα" έχει έξι over στα τελευταία οκτώ μας, επίδοση που έχει καταγράψει και η "Φλου".

Κλείνω με το 4-6 Ιντερνασιονάλ - Βάσκο. Λοιπόν: Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς της Ιντερνασιονάλ: 4-2, 3-3, 2-2, 3-2. Οσο για τη Βάσκο; Εχει δώσει 13 ματς μακριά από την έδρα της και δεν έχει σκοράρει μόλις στα δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα