Τα καμπανάκια, το μοιραίο και το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Τα καμπανάκια στην Παιανία είχαν χτυπήσει στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν κλειστά τα αυτιά τους και ασχολούνταν με οτιδήποτε άλλο πλην της τραγικής εικόνας της ομάδας. Πότε με τους διαιτητές, πότε με τον

Μπιτσαξή και την Αστυνομία που απαγορεύει τις μετακινήσεις των οπάδών του στα εκτός έδρας παιχνίδια, πότε με τον... στόπερ που λείπει, αλλά απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, μα ποτέ με τα πραγματικά προβλήματα και την κάκιστη εικόνα της ομάδας, που ήταν θέμα χρόνου να κάνει μία μεγάλη γκέλα, όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη και να απωλέσει έναν ακόμη τίτλο τα τελευταία χρόνια από τόσο νωρίς...

Πήγαινε... τρένο
Ο Παναθηναϊκός πήγαινε... τρένο στο πρωτάθλημα σχεδόν για 40 μέρες στο διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με το... τρικάκι του συστήματος (4-6-0 παίζω χωρίς επιθετικό) να κάνει... παπάδες!

Η φθίνουσα πορεία
Ωστόσο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, η πορεία των πρασίνων είναι ιδιαιτέρως φθίνουσα. Βέβαια, τα θετικά αποτελέσματα που συνέχιζε να παίρνει το Τριφύλλι έκρυβαν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Η τύχη που δεν του γύριζε την πλάτη
Από κοντά και η τύχη που δεν του γύρισε την πλάτη. Με Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Κέρκυρα, ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη με το μέρος του, γιατί βάσει εικόνας που παρουσίαζε στο γήπεδο πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε σε βαθμολογική συγκομιδή από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ε, κάποια στιγμή θα καείς...
Η αλήθεια είναι όμως ότι έπαιζε με την φωτιά και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, όποιος παίζει με την φλόγα κάποια στιγμή καίγεται. Ε, αυτή η στιγμή ήρθε στη Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο, όπου οι πράσινοι αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου πετώντας από πολύ νωρίς έναν ακόμη τίτλο στα σκουπίδια τα τελευταία χρόνια.

Εχει χάσει την ψυχραιμία του ο... ντεφορμέ Φερέιρα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και η διοίκηση του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πλην των πραγματικών προβλημάτων της ομάδας, που δείχνει πολύ έξω από τα... νερά της. Ο Πορτογάλος έχει χάσει την ψυχραιμία του και είναι... ντεφορμέ εδώ και καιρό. Αυτό φαίνεται και απο τις επιλογές του στα παιχνίδια, αλλά και από τις δηλώσεις του.

Να κάνει την αυτοκριτική του
Προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στην διαιτησία και την... κακή νοοτροπία των παικτών του. Καλό θα ήταν να κοιταζόταν και λιγάκι στον καθρέφτη του, γιατί δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι αυτός. Εχει ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ξεκάθαρα πως κάτι δεν πάει καλά στην Παιανία.

Το... τριπάκι του στόπερ
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ και τις υποχρεώσεις του Καντέ με την Εθνική του Μάλι στο Κόπα Αφρικα, οι πράσινοι έχουν μπει σε ένα τεράστιο... τριπάκι να ασχολούνται συνεχώς με τον στόπερ που θα έρθει και θα λύσει όλα τα προβ

Keywords
Τυχαία Θέματα