Δύο διοργανώσεις λιγότερες...

Δεν φταίει ο Φερέιρα που χρησιμοποίησε τον Κατσουράνη ως στόπερ. Δεν φταίει ο Κατσουράνης που δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο αυτό.

Δεν φταίει ο Τοτσέ που δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από τα πέντε μέτρα.

Δεν φταίει ο Λέτο που έχασε το... άχαστο στην παράταση, ούτε που τον νίκησε ο Σιδεράκης στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο

Παναθηναϊκός δεν έπαιζε μόνος του στη Νέα Σμύρνη. Είχε αντίπαλο. Εκτός από την αναποτελεσματικότητά του, έπαιζε κόντρα σε μια ομάδα, που κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η πρόκρισή της ήρθε από σπόντα...

Το τριφύλλι επέστρεψε αγνώριστο από τις... διακοπές, αποδεικνύοντας -μεταξύ άλλων- ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να παίζει μια φορά την εβδομάδα.

Βάσει ρόστερ, φαίνεται πως δεν έχει την πολυτέλεια να ανταποκρίνεται και να αντέχει περισσότερες από μια διοργανώσεις.

Ισως οι πρόωροι αποκλεισμοί από το Champions League, το Europa League και το Κύπελλο να αφήνουν πικρή γεύση, αλλά τώρα έφτασε η στιγμή που θα μετρηθούν όλοι στην Παιανία.

Ενας στόχος έμεινε: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που εκτός των άλλων θα φέρει και οικονομική ανάσα στο σύλλογο, με την απευθείας είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Και ο τελευταίος αποκλεισμός από τους νοκ άουτ αγώνες, σηματοδοτεί την έναρξη των προσπαθειών για την επίτευξη αυτού του στόχου, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στον άλλο βασικό διεκδικητή του τίτλου, Ολυμπιακό: Δύο διοργανώσεις λιγότερες και δύο βαθμούς περισσότερους αν πάρει τα εξ αναβολής ματς με Λεβαδειακό και Δόξα...

Keywords
Τυχαία Θέματα