Βουγιούκας: Και τώρα ο Κολοσσός...

21:42 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στην καλή άμυνα απέδωσε την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου ο Ιαν Βουγιούκας και έδωσε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι... κορυφής με τον Κολοσσό που ακολουθεί.

Αναφερόμενος στη νίκη επί του Πανωνίου, ο Βουγιούκας είπε: "Στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα παίξαμε καλή άμυνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιώνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι την άμυνά μας".

Στη συνέχεια, ο έλληνας σέντερ κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή των Στράτου Περπέρογλου και Κώστα Τσαρτσαρή: "Και οι δύο έχουν προσφέρει πολλά και ξέρουν την ομάδα και τον κόουτς Ομπράντοβιτς, αλλά και το σύστημα. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι μετά την επιστροφή τους στην ομάδα".

Τέλος, για το παιχνίδι της Τετάρτης (11/1) με τον Κολοσσό στη Ρόδο, είπε: "Μπορεί τον Αύγουστο να μην το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ψηλά τώρα, αλλά έχουν παίξει καλά, ειδικά στην έδρα τους, και ξέρουμε τι μας περιμένει με τον Κολοσσό την Τετάρτη. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα