Holden Colorado 7

Η Holden στην έκθεση του Σίδνεϊ παρουσίασε τη δίκη της εκδοσή του νέου Chevrolet Trailblazer. Το Colorado 7 θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με τον 2,8-λίτρων Duramax πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 470 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μέση κατανάλωση 7,2-λίτρα/100 χλμ και 252 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά με πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Έχει σύστημα τετρακίνησης το οποίο συνδυάζεται με

ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Ο χώρος αποσκευών του, αγγίζει έως τα 1.830 λίτρα και στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει και το σύστημα Hill Descent Control.

Θα είναι διαθέσιμο σε 2 επίπεδα εξοπλισμού, LT και LTZ με την πρώτη να διαθέτει ζάντες 16″, κάμερα οπισθοπορείας, πίσω βοηθό παρκαρίσματος, αλουμινένιες ράγες οροφής, πολυλειτουργικό τιμόνι, σύνδεση USB και Bluetooth και 6 ηχεία. Η δεύτερη επιπλέον διαθέτει ζάντες 18″, LED πίσω φωτιστικά σώματα, xenon φωτιστικά σώματα μπροστά, χρωμιομένα πλαίσια παραθύρων, χρωμιομένους καθρέπτες, δερμάτινες επενδύσεις, 8 ηχεία με ενισχυτή, χρωμιομένο επιλογέα ταχυτήτων και χειρολαβές καθώς και ηλεκτρονικό κλιματισμό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα