Lexus LF-LC Concept

22:37 9/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Lexus παρουσίασε το πολυαναμενόμενο LF-LC concept sτο Detroit. Το φουτουριστικό 2+2 υβριδικό sport coupe πρωτότυπο αυτοκίνητο διαθέτει έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή. Το πρωτότυπο έχει σχεδιαστεί από το Calty studio Newport Beach της California και μας δείχνει τη νέα

σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουνε τα Lexus στο μέλλον.

Το αυτοκίνητο δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει το ο αντικαταστάτης του SC το 2015 και μηχανικά εκτός του θα είναι υβριδικό, η Lexus δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο για το τι βρίσκεται κάτω από το καπό του. Το αυτοκίνητο παραγωγής πιθανότατα θα ονομάζεται LC 600h και μηχανικά θα φορά έναν υβριδικό V8 5.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 507 ίππων με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ξύλινες, αλουμινένιες και δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις. Υπάρχουν δύο LCD οθόνες αφής 12.3″ μέσω των οποίων ρυθμίζονται ο κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης και το ηχοσύστημα. Επίσης υπάρχει ένα pop-up πληκτρολόγιο αφής για να βοηθήσει τον επιβάτη να πληκτρολογεί με μεγαλύτερη άνεση μεγάλα κείμενα. Αφής είναι επίσης και τα κουμπιά που ελέγχουν τα παράθυρα και τους καθρέπτες αλλά Lexus doesnt porvide too many details about its powertrain except that its front-engined, rear-wheel drive with Advanced Lexus Hybrid Drive.

Η Lexus δηλώνει ότι πολλά σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπου θα περάσουν στα μοντέλα παραγωγής της μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις το δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα