Υπερτυχερή Ελληνίδα στην Αυστραλία κέρδισε 6 εκατ. δολλάρια στο Λόττο

Μια Ελληνίδα του Σίδνεϊ κέρδισε έξι εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο μόλις έξι μήνες μετά από τον χωρισμό της με τον επί 20ετίας σύζυγό της. Ο 62χρονος σύζυγός προσέφυγε στη δικαιοσύνη και απαίτησε να του δοθεί το μισό ποσόν δηλαδή τρία εκατομμύρια δολάρια γιατί...

Ο σύζυγος υποστήριξε πως αν και το ζευγάρι είχε χωρίσει όταν αγοράστηκε το τυχερό δελτίο, εντούτοις το μισό ποσόν του ανήκει γιατί το κουπόνι αυτό αγοράστηκε με χρήματα "από το κοινό ταμείο".Οι δικηγόροι θέλοντας να πείσουν τους ενόρκους υποστήριξαν ακόμα στο δικαστήριο πως με το να επιτρέπει ο σύζυγος στην σύζυγο
να παίζει Λόττο όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, με τα κοινά τους χρήματα, έκανε πιο εφικτή την πιθανότητα να γίνει εκατομμυριούχα.

Τα ονόματα του ζευγαριού, για νομικούς λόγους, δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο όμως η σούπερ-τυχερή αγόραζε δελτία Λόττο από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και ξόδευε 25 με 30 δολάρια την εβδομάδα.

Μετά το χωρισμό τους η γυναίκα ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και η αδελφή της την ενίσχυε με 50 δολλάρια την εβδομάδα.Και οι δύο αδελφές έπαιζαν Λόττο μέχρι που στο τέλος τους χαμογέλασε η τύχη.

Έξι εκατομμύρια δολάρια. Κράτησε πέντε για τον εαυτό της και ένα εκατομμύριο το πρόσφερε στην αδελφή της που της στάθηκε. Όσο για τον σύζυγο το δικαστήριο αποφασίστηκε ότι δεν δικαιούται ούτε σεντ καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει όταν η γυναίκα αγόρασε το κουπόνι και δεν έβαλε λεφτά για την πληρωμή του δελτίου.

Το δικαστήριο όμως μοιράζοντας τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού αποφάσισε όπως η σύζυγος πρέπει να δώσει 500.000 δολάρια έξτρα στον σύζυγο γιατί "υπάρχει μεγάλη διαφορά στα οικονομικά των δυο πλευρών και οι πιθανότητες του ανέργου πρώην συζύγου να εργαστεί είναι περιορισμένες".
Keywords
Τυχαία Θέματα