ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΑΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού με τον Πρόεδρό του, Αρχιμανδρίτη Συμεών Βενετσιάνο, τον ιερέα Ιωάννη Καλογερόπουλο (πάνω φωτό) και τρεις ακόμη μάρτυρες, δεν απέσυραν την μήνυση σε βάρος του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Μάκη Βραχιολίδη και συνεχίζουν με πείσμα και μοναδικό σκοπό να...τιμωρήσουν τον δημοσιογράφο! Αφήνουν τα άγια δισκοπότηρα και προσέρχονται στις δικαστικές αίθουσες για να βρουν -όπως ισχυρίζονται- την...δικαίωσή τους!
Η μήνυσή τους κατά του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, αφορά σε....
άρθρο για την αντιχριστιανική συμπεριφορά των αρμοδίων της Εκκλησίας προς τον μακαριστό
-πλέον- ιερέα Νεκτάριο Χατζηπροκοπίου, του οποίου τα πράγματα, αντί να τα παραδώσουν στην οικογένειά του, τα πέταξαν ή τα στίβαξαν σε σακκούλες! Ενέργεια απαράδεκτη προς έναν ιερέα, ο οποίος είχε αναλώσει το μεγαλύτερο μέρος της ποιμαντικής ζωής του στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και στο κέντρο νεότητας του ναού.
Δεν ενημέρωσαν την οικογένεια του μακαριστού ιερέα για την σκοπούμενη ανακαίνιση του κέντρου νεότητας (του οποίοι κέντρου προϊστατο) αλλ' αντ' αυτού παραπέταξαν διάφορα κειμήλια και μεταξύ αυτών και προσωπικά αντικείμενα του πατρός Νεκταρίου, γεγονός που προκάλεσε ρίγη αγανάκτησης και οργής σε ενορίτες. Μας ενημέρωσαν, μας απέστειλαν φωτογραφικό υλικό, διασταυρώσαμε το γεγονός, ενώ ζητήσαμε και την άποψη της οικογενείας του πατρός Νεκταρίου.
Οι κόρες του μακαριστού ιερέα μάς επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση, αντιθέτως τις αγνόησαν, συμπεριφορόμενοι με τον χειρότερο τρόπο στον πατέρα τους.
Αναζητήσαμε διά τηλεφώνου, κάποιον υπεύθυνο ιερέα προκειμένου να ακούσουμε και την δική τους άποψη. Δεν βρήκαμε κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να αποσιωπήσουμε το γεγονός, το οποίο όπως είπαμε- είχαμε διασταυρώσει.
Το δημοσιεύσαμε, με σκοπό να δώσουμε βήμα λόγου στο επόμενο τεύχος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, στους ανθρώπους της εκκλησίας. "Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις" όμως, πριν ακόμη προλάβει να ολοκληρωθεί η διανομή της εφημερίδας μας με το ταχυδρομείο, το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Παναγίας Φανερωμένης, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μάκη Βραχιολίδη!
Μέσα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία της εφημερίδος μας!!! Ούτε καν προειδοποιητικό εξώδικο έστειλε! Τίποτε απολύτως! Κατευθείαν στον εισαγγελέα!


Παρά το γεγονός ότι ο πατήρ Νεκτάριος εκοιμήθη (τον βλέπουμε στην αριστερή φωτό, ενώ πίσω του διακρίνεται ο πατήρ Ιωάννη Καλογερόπουλος, μάρτυρας κατηγορίας στην εναντίον δίκη μας), οι ιερείς της Εκκλησίας Συμεών Βενετσιάνος και Ιωάννης Καλογερόπουλος, αντί να δώσουν τόπο στην οργή όπως διδάσκει και το άγιο Ευαγγέλιο, καθίζουν στο σκαμνί τον Μ.Βραχιολίδη επιδιώκοντας την τιμωρία του!!!
Αυτά τούς διδάσκει ο Χριστός; Όχι βεβαίως! Στην Αστυνομία Χολαργού όπου προσήλθη να καταθέσει ένας εκ των μαρτύρων του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, δεσπόζει η εικόνα του Χριστού, με το παρακάτω απόσπασμα του Ευαγγελίου: "Αυτή εστίν η εντολή εμή, ίνα αγαπάτε αλλήλους καθώς ηγάπησ
Keywords
Αναζητήσεις
π.ιωαννης καλογεροπουλος, παναγια φανερωμενη χολαργου νεος ιερεας
Τυχαία Θέματα