Αγώνας δρόμου για την κυβέρνηση

Να σβήσει τις φωτιές και να περιορίσει τις αντιδράσεις που αναμένονται τον Σεπτέμβριο επιχειρεί η κυβέρνηση, προτάσσοντας πλέον την αναπτυξιακή διάσταση του κυβερνητικού έργου, ενώ ο....
πρωθυπουργός ζητάει από τους υπουργούς του να προχωρήσουν άμεσα στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχείρησε να κλείσει τα σενάρια
περί πρόωρων εκλογών , τόνισε πως στόχος του είναι η ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση κι επιτέθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά.

Βάζοντας τέλος στα σενάρια για έξοδο από το ευρώ, ο Πρωθυπουργός επισημαίνει πως «αν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, όχι μόνο δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, αλλά θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες δημιούργησε το επείγον των αποφάσεών μας». Παράλληλα τάσσεται και πάλι υπέρ της έκδοσης του ευρωομολόγου ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τον φοβίζει η εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αρκεί αυτή να συνοδευτεί με ένα βαθύτερο εκδημοκρατισμό των ευρωπαϊκών θεσμών.

Εν τω μεταξύ, κανονικά, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. Η παρουσία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θα είναι ουσιαστική και λιτή, δήλωσαν οι ίδιες πηγές.

http://news.pathfinder.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα