Ακρίβεια! Η μεγαλύτερη απάτη στην Ελληνική Οικονομία

Γιατί δυο μήνες τώρα ουδείς συζητά για το #1 πρόβλημα των Ελλήνων; Ολοι οι λόγοι που η πολιτική του Μνημονίου εθελοτυφλεί μπροστά στο τεράστιο αυτό πρόβλημα! Και δέκα περιστατικά που η χώρα μας προσπέρασε με ... κλειστά τα μάτια!!!
Γιώργος Αδαλής

Ας παρακολουθήσουμε σήμερα μια αλληλουχία πολιτικών «ανωμαλιών» σε μια περίοδο που όλα τα μάτια του πλανήτη ήταν στραμμένα πάνω στη χώρα μας! Σε μια περίοδο που οι Ελληνες άρχισαν να....
αισθάνονται το τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης και ξεκίνησε η «αγωνιώδης αναζήτηση
στο διαδίκτυο» για το τι συμβαίνει στη χώρα, μιας και οι παραδοσιακοί ενημερωτικοί φορείς, έχουν ... άλλα αντικείμενα ενασχόλησης!!

Αλλά ας ξεκινήσουμε να δούμε κάποια γεγονότα μαζί!

Η Ελλάδα το 2007, είχε καεί απ’άκρη σ’άκρη , με 8.000 εστίες φωτιάς ταυτόχρονα στην Ελλάδα! Κι ενώ «στατιστικά» ή ακόμη και με την «πλέον απίθανη συνομωσία των αριθμών», ήταν αδύνατο να ξεπηδήσουν ταυτόχρονα στη Πελοπόννησο, στην Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στη νησιωτική Ελλάδα τόσος μεγάλος αριθμός εστιών πυρκαγιάς, εν τούτοις, τις πρώτες δύο εβδομάδες, δεν βρέθηκε τότε, ούτε ένας δημοσιογράφος που να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο του εμπρησμού της χώρας βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό θα το εξέταζαν ως πρώτο ενδεχόμενο και μετά όλα τ’άλλα!!!

Όταν αρχίσαμε κάποιοι να παρουσιάζουμε τα πρώτα στοιχεία και ειδικά όταν αποκαλύψαμε ότι μόλις ξεκίνησε η δύναμη της πυροσβεστικής από την Θεσσαλονίκη για την Πελοπόννησο, ταυτόχρονα άρχισαν να ξεπηδάνε οι πρώτες εστίες στη Μακεδονία με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω η δύναμη αυτή, τότε άρχισαν ορισμένοι να συζητάνε το ενδεχόμενο του εμπρησμού, αλλά από … οικοπεδοφάγους!!! Λες και οι οικοπεδοφάγοι, ήθελαν να χτίσουν ξενοδοχεία σε … ολόκληρη την Ελλάδα!!!

Μέχρι σήμερα, ουδεμία επίσημη Αρχή, έχει διεξάγει στη χώρα μας, έρευνα για το «ενδεχόμενο εμπρησμών» με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες ψυχές, και να υποστεί η χώρα μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή!

Δεν υπήρξε ούτε μία οικολογική οργάνωση, που να ζητήσει την επίσημη διερεύνηση, του ΠΛΕΟΝ πιθανού γεγονότος, που ήταν ο εμπρησμός, ενώ όλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι επρόκειτο για κάποια … σατανική σύμπτωση , αλλά κυρίως για την ανικανότητα της τότε κυβέρνησης που δεν κατάφερε να δαμάσει τις πυρκαγιές!

Φεύγουμε από εκεί!

Η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, παρά το πολιτικό κόστος από το Εθνικό πένθος που είχε βυθιστεί η χώρα, κέρδισε τις εκλογές!

Ακούσαμε ή καλύτερα κάποιοι ψέλλισαν ότι ξένες δυνάμεις παρακολουθούσαν τον Ελληνα πρωθυπουργό και τις συνομιλίες του στα κινητά του τηλέφωνα, ενώ ένας διαβαθμισμένος υπάλληλος της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, ο συχωρεμένος ο Τσαλικίδης, αυτοκτόνησε!!! Κι ενώ η οικογένειά του φώναζε ότι τον «αυτοκτόνησαν» το επίσημο Ελληνικό κράτος έκανε πως δεν άκουγε τις απελπισμένες κραυγές της οικογένειά του και μόλις φέτος … κάτι πήρε το αυτί του για … δολοφονία!!!

Δεν βρέθηκε ένας κρατικός μη
Keywords
Τυχαία Θέματα