Άρχισε η αμφισβήτηση και μέσα στο ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Παπανδρέου

Έντονη αμφισβήτηση δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου από τη βάση του ΠΑΣΟΚ, ενόψει μάλιστα και των εκλογών που πλησιάζουν.

Το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού έχει φθαρεί τόσο από την πολιτική που επέβαλε το πρόγραμμα δανεισμού και η τρόικα, όσο και από τις επιλογές του – κυρίως αυτή του....
δημοψηφίσματος
– που αναστάτωσε πολίτες και αγορές και έβαλε για πρώτη φορά στο τραπέζι ανοιχτά θέμα παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
Μιλώντας το πρωί στην ΝΕΤ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης άφησε ανοικτό το θέμα της εκκίνησης των διαδικασιών μέσα από τα όργανα του κινήματος, λέγοντας ότι οι «εξελίξεις πρέπει υποχρεωτικά τα τρέξουν στο ΠΑΣΟΚ».

Ο υπουργός άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον δρόμο που ακολούθησε και είπε ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να κάνει τον απολογισμό του και να τον εκθέσει δημόσια.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μιλώντας στο Mega τόνισε ότι οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν το άνοιγμα εσωκομματικών μετώπων, στο κόμμα που εξακολουθεί να αποτελεί τον κορμό της κυβέρνησης. Για τον απερχόμενο πρωθυπουργό είπε ότι την κρίσιμη στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου «έδειξε ότι πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον της πατρίδας, και αυτό του το αναγνωρίζω».
Για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Γιώργος Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι περιμένει να δει τί θα πει και ο ίδιος ο απερχόμενος πρωθυπουργός. «Θα ασχοληθούμε και με την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, θα το κοιτάξουμε, το σπίτι μας είναι το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι βιάζονται. Ενοχλούμαι με ορισμένους συναδέλφους μου», είπε χαρακτηριστικά.


http://piazzadelpopolo.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα