Δείτε ποιους συνάντησε στην Φθιώτιδα ο Γ.Φλωρίδης. (video)

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης στην πρόσκληση προσωπικοτήτων και επιχειρηματιών της Φθιώτιδας και την Πέμπτη βρέθηκε στην Λαμία και στην Στυλίδα προκειμένου να αναπτύξει τις αρχές και τις θέσεις του Κοινωνικού Συνδέσμου.

Ο Γιώργος Φλωρίδης το καλοκαίρι
παρέδωσε την βουλευτική του έδρα αρνούμενος να ψηφίσει τα μέτρα του μνημονίου. Από τις αρχές του Οκτώβρη συμμετέχει στην....
πολιτική κίνηση «Κοινωνικός Σύνδεσμος» μαζί με 40 ακόμη προσωπικότητες ανάμεσά τους ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης και οι οικονομολόγοι Γιάννης Στουρνάρας και Αρίστος Δοξιάδης.

Ο Γιώργος Φλωρίδης χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου πρόβα τζενεράλε για ένα παρόμοιο μετεκλογικό σχήμα αφού εκτιμά πως δεν θα προκύψει μονοκομματική κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Δηλώνει πως θα ήθελε η κυβέρνηση αυτή να είχε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή της, παραβλέπει το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σχήμα 49 μελών ενώ δεν τον ενοχλεί η συμμετοχή των 4 στελεχών του ΛΑΟΣ.

Στην ερώτηση εάν νιώθει συνυπεύθυνος για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας απαντά πως η παραίτησή του αποτελεί έμπρακτη ανάληψη ευθύνης σε ότι του αναλογεί για ότι συνέβη στην χώρα από το πολιτικό σύστημα.

Μεταξύ των υπογραφόντων της Ιδρυτικής διακήρυξης του Κοινωνικού Συνδέσμου ο επιχειρηματίας από την Αγία Μαρίνα Στυλίδας Πανουργιάς Πανουργιάς ο οποίος μέσα από το Star απαντά σε όσους θα περίμεναν να ακολουθεί το κόμμα της ΝΔ αφού ο παππούς του από τον οποίο κρατά το όνομα ήταν βουλευτής Φθιώτιδας με το κόμμα της ΝΔ. Ο κ.Πανουργιάς αναπτύσσει επίσης το πώς φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί αυτή η πολιτική πρωτοβουλία του «Κοινωνικού Συνδέσμου» . Δείτε το video

Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα αυτών που συναντήθηκαν με τα μέλη του Κοινωνικού Συνδέσμου και τον Γ.Φλωρίδη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑ

1.ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

2.ΡΕΒΕΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

3.ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4.ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5.ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

6.ΜΠΑΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

7.ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ

8.ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

9.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

10.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΙΑ

1.ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2.ΦΟΙΒΟΣ ΙΩΣΗΦ

3.ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4.ΠΙΠΙΛΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

5.ΓΕΡΜΕΝΛΗ –ΠΙΠΙΛΙΓΚΑ ΑΙΜΙΛΙΑ

6.ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7.ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

8.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

9.ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

11.ΠΑΛΑΙΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

12.ΜΠΕΝΙΑΤΑ ΡΟΥΛΑ

13.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

14.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
http://lamiastar.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
πουρναρα ρουλο λαμια τηλ
Τυχαία Θέματα