«Όχι» ακόμη και στο ...«ναι» από κεκτημένη ταχύτητα το Κ.Κ.Ε.

Το πάγιο και ...αυτοματοποιημένο «όχι σε όλα» του Κ.Κ.Ε, παραλίγο να το εκθέσει στο θέμα των περικοπών στις βουλευτικές αποζημιώσεις!
Αυτό κρύβεται λογικά πίσω από την απόφαση του Κ.Κ.Ε να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2012, αλλά μαζί και το μέτρο για την περικοπή μίας βουλευτικής αποζημίωσης που αφορά στο 2011.

Βλέπετε, το Κ.Κ.Ε για.....
πρώτη φορά φέτος έκρινε πως πρέπει να καταψηφίσει τον εν λόγω προϋπολογισμό
με την επιχειρηματολογία ότι χρησιμοποιείται ως «εργαλείο» υπέρ της κυβέρνησης, «για να λέμε στον κόσμο ότι δείτε, κόβουμε κι εμείς, άρα υποταχθείτε στην κυβερνητική πολιτική», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλλάκος.

Λίγο νωρίτερα και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α διά του κ. Λαφαζάνη είχε διαφωνήσει μεν με τις περικοπές στους εργαζομένους της Βουλής αλλά είχε πει «ναι» στην περικοπή της μίας βουλευτικής αποζημίωσης.

Τελικά η… κακή εντύπωση που δημιουργήθηκε, να συμφωνούν δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και όχι το ΚΚΕ, στο να περικοπεί ένας βουλευτικός μισθός, «διορθώθηκε» κακήν κακώς.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος, αφού είπε δυο τρεις κουβέντες με τον Φίλιππο Πετσάλνικο, έριξε το ανάθεμα στο ότι δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για ξεχωριστή πρόταση, αλλάζοντας έτσι την ψήφο του κόμματός του. Καλού κακού, επανέλαβε και την πάγια θέση του ΚΚΕ κατά των κονδυλίων για τις βουλευτικές συντάξεις και το bonus των επιτροπών.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα