ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;

Ότι δεν πέτυχε ο Αδόλφος Χίτλερ με τα τανκς και τα στούκας, καθώς και με τις άφρονες εκτελέσεις ελλήνων πατριωτών κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το πέτυχε η σημερινή «δημοκρατική» Γερμανία με το Ευρώ. Μια Γερμανία που βγήκε σχεδόν καταστραμμένη από το πόλεμο, αλλά με τη βοήθεια των λαών της Ευρώπης και των ΗΠΑ έγινε σε...
λίγα χρόνια πανίσχυρη. Επέβαλε και εγκατέστησε στην ευρωζώνη το ΕΥΡΩ και έκτοτε βυθίζει τις χώρες στο οικονομικό χάος και την οικονομική εξαθλίωση.
Και έρχονται όλο και χειρότερα. Κάθε μέρα και νέα μέτρα. Κάθε τόσο και νέοι φόροι. Κάθε ομιλία ή δήλωση του πρωθυπουργεύοντος Γεωργίου Παπανδρέου τόσο και βαθαίνει η κρίση και οδηγείται η χώρα κατευθείαν πάνω στο «παγόβουνο». Όσα περισσότερα ως δάνεια μας δώσουν τόσα πιο σφιχτά μας αλυσοδένουν. Και δεν υπάρχει φώς πουθενά. Μα πουθενά.
Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο «ανταρτοπόλεμο»; Να βγούμε εκτός από τις πλατείες και πάλι στα βουνά, όπως κάνανε οι πατεράδες και οι μανάδες μας για να πολεμήσουμε τον εχθρό; Διότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών και μάλιστα είναι τόσο φοβισμένος που τρέμει ακόμη και από τον κτύπο των κατσαρολών , τηγανιών και λοιπών κουζινικών. Εμπρός λοιπόν.

ΕΛΛΗΝΑΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα