Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Και εν μέσω του εν λόγω συνθήματος-απαίτησης για τα κλεμμένα λεφτά που έφυγαν για Ελβετία, φαγώθηκαν στα ομόλογα, στα Βατοπαίδια, στο Χρηματιστήριο κλπ και μας ζητούν εμάς τώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό του δημοσίου χρέους μέσω μνημονίων, μεσοπρόθεσμων κλπ, προκύπτει η απαίτηση για ανάλογη απαίτηση και στο....
ποδόσφαιρο.
Διότι με τον ίδιο τρόπο φαγώθηκαν τα λεφτά και τα πρωταθλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντοτε και παντού στον κόσμο υπάρχουν σκάνδαλα με κάποιους στημένους αγώνες, με
κάποιους ποδοσφαιριστές που "τα πιάνουν", με ομάδες που κάθονται να χάσουν κατόπιν συμφωνίας, είτε έναντι τιμήματος που πληρώνει ο νικητής είτε χάριν στοιηματικού κερδους είτε (Συνήθως) και τα δύο μαζί.
Αυτά γίνονται παντού στον κόσμο, αλλά είναι η εξαίρεση μέσα στον κανόνα του -όσο γίνεται- υγιούς ποδοσφαίρου, το οποίο απολαμβάνουν εκατομμύρια φίλαθλοι, διότι έχει τη μαγεία του απρόβλεπτου.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα που όλα είναι προβλέψιμα!

Στην Ελλάδα από το 1996 και μετά η βρώμα έγινε συνώνυμο της αυτονόητης και αναπόφευκτης πραγματικότητας.
Τότε μέσα σε μια νύχτα ο Κόκκαλης, οι Θωμάς και Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο Γκαγκάτσης και ο Κανελλόπουλος ξήλωσαν το -σχεδόν υγιές έως τότε- συστημα του ποδοσφαίρου, όπου έπαιρνε πρωτάθλημα ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ... και εγκαθίδρυσαν το νέο σύστημα όπου δικαίωμα στο πρωτάθλημα έχει μόνο ο Ολυμπιακός.
Φυσικά για να γίνει αυό "λαδώθηκαν μερικά αντεράκια" παραγόντων, τοπικών ενώσεων, ομάδων-δορυφόρων, διαιτητών, δημοσιογράφων κλπ.
Ο "Θείος" (προσωνύμιο του Κόκκαλη στο κύκλωμα της Παράγκας- μα πόσο πιο μαφιόζικο!) τάισε ένα στρατό σε κάθε παράγοντα που επηρεάζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Και -όχι τυχαία- το 1996 άνοιξε τις πρώτες δύο οπαδικές αθλητικές εφημερίδες, τον Κόσμο των Σπορ του Κωστόπουλου και τον Πρωταθλητή του Αναστασιάδη, εκ των οποίων επέζησε η δεύτερη.
Οργάνωσε ένα στρατό, αυτόν της Θύρας 7, η οποία έγινε βασικό ιδεολογικό εγχειρίδιο του μέσου φιλάθλου του Ολυμπιακού, οι οποίοι ποτίστηκαν άθελά τους με την αρρώστια της νίηκς με κάθε τρόπο.
Το σύστημα που παρακολουθούμε εδω και δύο μερες να παρελαύνει κατηγορούμενο στον εισαγγελέα δεν είναι σημερινό.

Είναι το σύστημα που υπάρχει από το 1996, οι ίδιοι άνθρωποι απλώς με μία.... αντικατάσταση! Αντί να είναι ο "Θείος" (Κόκκαλης) στον εισαγγελέα είναι ο "Περπινιάδης" (Μαρινάκης).
Κανονικά θα έπρεπε να είναι και οι δύο και να απολογούνται για το έγκλημα κατά της ζωής του ποδοσφαίρου.
Προφανώς τώρα αποδεικνύονται αυτά που φωνάζαμε όλοι εμείς οι τρελοί, οι γραφικοί κλπ επί 15 χρόνια.
Ότι το πρωτάθλημα είναι προαποφασισμένο πριν καν ξεκινήσει.
Ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες-δορυφόροι οι οποίες κάθονται και χάνουν από την ομάδα-στήριγμα και παίζουν λυσσασμένα απέναντι στους αντιπάλους της ομάδας-στήριγμα.
Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων του Ολυμπιακο
Keywords
Τυχαία Θέματα