Επικοινωνιακός πόλεμος μέχρις εσχάτων στον ΠΑΟ

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Ο Παναθηναϊκός βουλιάζει και οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ νοιάζονται μόνο για τα επικοινωνιακά χτυπήματα... που θα πετύχει ο ένας στον άλλον. Μαίνεται ο πόλεμος στον καθημερινό αθλητικό Τύπο, αλλά κυρίως στο διαδίκτυο.

Και αν στην περίπτωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη μπορούμε να μιλήσουμε και για…
αυτοάμυνα, για τον Ανδρέα Βγενόπουλο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε
κάτι ανάλογο.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να δημιουργήσει τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό ασχολείται ολημερίς και ολονυχτίς για το πώς θα πιέσει τον Τζίγγερ να του δώσει τις μετοχές του, αλλά με προίκα. Όχι «μία και έξω», αλλά σε μόνιμη βάση.

Με βασικό επιχείρημα την υποψία ότι θα εμφανιστούν απαιτήσεις κατασκευαστικών εταιριών για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στον Βοτανικό, ο «δεν έχω φιλικά ΜΜΕ» Βγενόπουλος καταφέρνει καθημερινά χτυπήματα στον Βαρδινογιάννη με βασικό επιχείρημα ότι «δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για τον Βοτανικό».

Πώς μεταφράζονται οι ευθύνες; Με ένα ποσό 5 εκατ. ευρώ και… βλέπουμε. «Να καλύψουμε τώρα τις τρύπες που υπάρχουν και στην πορεία αποφασίζουμε», σκέφτονται, αλλά κυρίως λένε όσοι τάσσονται ανοικτά υπέρ του Βγενόπουλου.

Η γραμμή περνάει από τη… leoforo

Μπορεί να έχει επαναλάβει πολλές φορές ο Mr Marfin ότι «εγώ δεν έχω φιλικά ΜΜΕ», αλλά στην πράξη αποδεικνύεται ότι διαθέτει σαφώς μεγαλύτερη επιρροή από τον Τζίγγερ. Ο τελευταίος έχει απομείνει μόνο με το Derbynews, το Star και το Mega. Την ίδια ώρα, όμως, υπέρ του Βγενόπουλου παίζουν όλοι όσοι είχαν μπει στο pay roll της πολυμετοχικότητας, αλλά και άτομα, τα οποία συνέδεσαν τη δημοσιογραφική καριέρα τους στον αφορισμό του Βαρδινογιάννη. Όπως και αν λεγόταν αυτός.

Αιχμή του δόρατος για την αντί – Βαρδινογιαννική πολιτική αποτελεί η ιστοσελίδα leoforos.gr και κατά συνέπεια το μεγάλο αδερφάκι της, το gazzetta.gr. Από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες περνάει η γραμμή, την οποία αναπαράγουν μετά σε διάφορα blogs πρώην ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αλλά και οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού». Αρκεί να τσεκάρει κάποιος τις ώρες των αναρτήσεων και θα διαπιστώσει διαφορά το πολύ μισής ώρας λες και κάποιο αόρατο χέρι δείχνει έγκαιρα προς τη σωστή κατεύθυνση για την αναπαραγωγή.

Ραδιοφωνική στήριξη!

Στο πλευρό του Βγενόπουλου τάσσεται και η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, τον Novasportfm. Κυρίως μέσω του αρμόδιο ρεπόρτερ για τα θέματα του Παναθηναϊκού, αλλά και κάποιων παραγωγών, οι οποίοι διατηρούν ανοικτή γραμμή με τον Mr Marfin, όπως παλαιότερα έκαναν με τον Νικόλα Πατέρα.

Η κριτική στον Τζίγγερ εστιάζεται στο εξής επιχείρημα: Είναι ο μέτοχος, ο οποίος έχει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού. Τόσο καιρό του φώναζαν να φύγει, αλλά όταν το έκανε τον κάλεσαν για να βάλει χρήματα και να γλιτώσει το «τριφύλλι» από την οικονομική καταστροφή. Γιατί δεν βάζουν χρήματα οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν υπάρχει λόγος να αναλύεται. Γιατί δεν πάει κάποιος να πάρει τις μετοχές του Τζίγγε
Keywords
Τυχαία Θέματα