ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ...

Ζούμε σε μια εποχή, που η σύγχυση , η αβεβαιότητα, ο φόβος, πολλές φορές και ο πανικός, η ανασφάλεια για το αύριο και για αυτά που έρχονται , μας οδηγούν σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.
Στην άγνοια και στον φόβο στηρίζεται το οικοδόμημα των παρανοϊκών ηγετών της πολιτικής και όχι μόνο εξουσίας, που κρατούν (ή νομίζουν πως κρατούν) στα χέρια τους, τις.....
τύχες του κόσμου, πολλά χρόνια τώρα.
Και αυτοί είναι οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ,που με όπλο τους την τρομοκρατία που ασκούν στους λαούς, στοχεύουν στην πλήρη υποταγή τους.
Μέσα από το κείμενο που ακολουθεί , ξεσκεπάζουμε τον ρόλο
του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ και του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και όσων τους υπηρετούν και με την βαθιά γνώση όλου αυτού του σκοτεινού και σάπιου οικοδομήματος, προετοιμάζουμε τον ελληνικό λαό για αυτά που έρχονται, απευθυνόμενοι στο σύνολο ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι μόνο σε μερικούς, αλλά και σε εκείνους που χωρίς παρωπίδες και στεγανά θα διαβάσουν, θα ακούσουν και θα κρίνουν.
Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο λίγο παράδοξα και θα απευθυνθώ προς τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ πολιτικούς της ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:
Πέστε μου πότε στο παρελθόν ιστορικά είτε ως παγκόσμια κοινωνία είτε ως μεμονωμένα κράτη υπήρξε οικονομική κρίση που δεν κατέληξε σε πόλεμο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΠΟΤΕ!!!!!

Επομένως επειδή η οικονομική κρίση δεν είναι τοπική αλλά παγκόσμια θα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ και ο πόλεμος που έρχεται.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:

Γνωρίζω ότι επιδιώκετε από τους παγκοσμιοποιητές να γίνει αυτός ο πόλεμος.

Γνωρίζω ότι θέλει η παγκοσμιοποίηση (που εσείς υπηρετείτε) να...
ελαφρύνει την ΓΗ από τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Γνωρίζω ότι θέλετε αυτόν τον πόλεμο για να υπάρξει ακυβερνησία στα έθνη και να αρπάξετε την εξουσία.

Γνωρίζω ότι ετοιμάζεται τον παγκόσμιο κυβερνήτη σας για να του δώσετε την παγκόσμια εξουσία.

Γνωρίζω ότι νομίζετε ότι δεν θα πέσουν πυρηνικά σε αυτόν τον πόλεμο. Η ερώτησή μου έχει 2 σκέλη:

Σκέλος 1ο: Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα διαχειριστείτε τον πόλεμο ώστε μην πέσουν πυρηνικά; Η οικονομική δύναμή σας;

Σκέλος 2ο : Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτός που ετοιμάζεται για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία είναι εκείνος ο οποίος εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί ονομάζουμε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ 1ο ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.

Θα προσπαθήσω να σας αποδείξω με δυο δρόμους ότι έχετε λάθος.

Ο ένας δρόμος είναι αυτός της γεωπολιτικής και ο άλλος αυτός των προφητειών.

Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και θα χρησιμοποιήσω τις προφητείες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κυρίως , όμως θα κάνω και μια παρασπονδία με μία προφητεία των ΜΑΓΙΑΣ η οποία μου έκανε εντύπωση.

Προς ενημέρωσή σας (τέκτονες) σας μελετώ χρόνια πάνω από 25 και ξέρω όλες τις τελετές σας ,τα μυστήριά σας, τον τρόπο σκέψη σας , τις πράξεις σας, τα σχέδιά σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα