Φτώχεια, ξεπούλημα, αφελληνισμός, διάλυση. Το τετράπτυχο της αναπτυξιακής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Γράφει ο G. Mastapiani

Η κυβέρνηση ΓΑΠ θα πέσει αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο έτερος συνεστιαζόμενος της Λέσχης, γνωστός ως Αντώνης, δεν θα περισώσει την κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του θεόπνευστου κωλοτούμπα θα ολοκληρώσει τη διάλυση της χώρας.
Εμείς θα παραμείνουμε θεατές; Θα περιμένουμε τους άλλους να μας λύσουν το πρόβλημα; Θα συνεχίσουμε να.....
ζούμε μέσα στον εκβιασμό της Γερμανίας και στα παιγνίδια της Goldman και του Σόρος; Θα περιμένουμε τον άνθρωπο των αγορών να πουλήσει όλο τον ορυκτό πλούτο για να ξεπληρώσει
τα παλαιά δάνεια; Tι νόημα έχει αυτό αφου η χώρα δεν παράγει τίποτα και η κυβέρνηση δεν δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης αλλά ούτε και ενισχύει τις υπάρχουσες υποδομές; O τουρισμός δεν είναι λύση γιατί αν η ελλάδα γίνει ανταγωνιστική δεν θα έχει φτηνο τουρισμό. Η ανάπτυξη θέλει συμμετρική και αρμονική ανάπτυξη όλων τών παραμέτρων της οικονομίας. Το τετράπτυχο της αναπυξιακής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι αύξηση του ΑΕΠ με φτώχεια, ξεπούλημα, αφελληνισμό και διάλυση. Ο χρόνος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ειναι πολύ μετρημένος. Τα γιουχα και τα φτυσίματα πέφτουν πλέον όχι μονο πάνω στους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό ΓΑΠ.

Mόνη αποδεκτή λυση είναι η άμεση αναδιάρθρωση του χρέους αλλά όχι η επιστροφή στη δραχμή.

Δεν μας νοιάζει αν διαλυθουν οι ελληνικες τράπεζες. Δεν είναι αλλά και δεν υπήρξαν ποτέ ελληνικές. Tόσα χρόνια έχουν τεράστια κέρδη. Για το λόγο αυτό άλλωστε και ο Προβόπουλος διοικητης της ΤτΕ έχει μισθό μεγαλύτερο του Ομπάμα. Αυτά δεν γίνονται τυχαία. Αν κλείσουν αυτές οι τράπεζες που τις έχουμε ενισχύσει με πολλά δίς. ευρώ λες και ήταν δικές μας, θα ανοίξουν άλλες. Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Οι κλέφτες και ψεύτες έχουν.

Δεν μας νοιάζει ποιοί απο τις αγορές θα κερδίσουν. Εμεις έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Δεν μας νοιάζουν οι άλλοι. Η ελλάδα πρέπει να επιβιώσει και αυτό δεν πρέπει να γίνει ξεπουλωντας ότι έχουμε και δεν έχουμε πχ. ξεπουλωντας τις ΔΕΚΟ, το φυσικό αέριο και την ΑΟΖ, που εσκεμμενα η κυβέρνηση δεν διακηρύσσει.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Tο φυσικό άεριο στην Ελλάδα δεν θα εξαχθεί ποτέ, για ένα πολυ απλο λόγο. Λόγω απόστασης θα ειναι φτηνότερο απο εκείνο του Κατάρ, της Κύπρου, του Ισραήλ αλλα και της Ρωσίας. Αυτό ειναι το μεγάλο μυστικό που σας κρύβουν. Μη νοομίζετε όμως ότι και η Τουρκια θα αφεθεί να πουλήσει φυσικό αέριο.

Αν ποτε πουληθεί, όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Δεν ξέρω μόνο αν τότε θα υπάρχει η χώρα και αν ειναι Ελληνας ο Διοικητής. Βέβαια και τώρα δεν είναι...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα