ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ;

Γράφει ο πίσσα και πούπουλα,

Παλικάρια του διαδικτύου, μετά την απογοήτευση και το ληγμένο στις 23 του προηγούμενου μήνα δεν είχα σκοπό να καταθέσω απόψεις στο φιλόξενο ιστότοπο, εκτός κάποιων σχολίων όπως όλοι μας.
Αλλά την τελευταία βδομάδα πραγματικά έχω λαλήσει με τα συμβαίνοντα.
Ο σοσια-ληστης ΓΑΠ μετα τις απανωτές επιτυχίες στας Ευρώπας(ταμείο Πτωχών-Ξεπούλημα Δημοσίας Περιουσίας ),έλαβε .....
διαβεβαιώσεις από την ΑΓΓΕΛΑ (καθ’υπόδειξη του MASTER O’BAMA)
ότι εφόσον υποβληθούμε σε 30νταετη λιτότητα, κάνοντας την απαραίτητη Τροποποίηση του Εθνικού Συντάγματος,

Συμπεριλαμβάνοντας την αποπληρωμή του Χρέους ως το πρώτο άρθρο πιθανότατα, ε! τότενες(ελληνικούρα)

Οι Προμήθειες θα τρέχουν κανονικότατα.

Τι και αν υπάρξει οικονομική κατάρρευση των ιθαγενών και αν οι κατασχέσεις δώσουν και πάρουν, τι και αν η πραγματική ανεργία ξεπεράσει το 30%,η διαχείριση του Χρέους αποτελεί την υψηλή προτεραιότητα όλων των Εφιαλτών του Κυνο-βουλίου.

Το δημογραφικό όπως μας είχε πει και η Κα Κουτσίκου το λύσαμε με εισαγωγή Εποίκων, είμαστε Εθνικά Υπερήφανοι κτίζοντας τζαμιά πάνω σε νεκροταφεία, αγορές, σχολές των προγόνων μας. Αλλά μας το είπε ο ΣΚΑΙ

Τουρκόσποροι, Τουρκαλβανοί είμαστε, άρα κομμάτι του Νέου Παγκόσμιου Χωριού.

Για αυτό δώσαμε την φύλαξη των Συνόρων στην FRONTEX, ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, ήδη ξεκινήσαμε παραχώρηση επικυριαρχίας στο Τούρκο, αλωνίζει στο Αιγαίο, εκδίδει άδειες ερευνών, κάνει ασκήσεις για την προστασία του Καστελόριζου. Εμείς φυσικά λόγω Αποπληρωμής Χρέους δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον Πλούσιο Τούρκο στα παιχνίδια του, τα υποβρύχια γέρνουν ,λεφτά δεν υπάρχουν¨ και ότι υπάρχει , πρέπει να το δώσουμε για συμμετοχή σε Ε.Ε,-ΟΗΕ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΝΑΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΑΥΡΙΟ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ εκπροσωπώντας εμάς ,την κυβέρνηση μας ,(νόμιμα εκλεγμένη με ποσοστό που δεν ξεπερνά το 25% λόγω αποχής και ενισχυμένης αναλογικής ) θα σταθούν απέναντι μας τιμώντας τους Επαναστάτες του ’21 και περιμένοντας από μας τους ποπολάρους έστω ένα θερμό χειροκρότημα.
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, τουλάχιστον από τον γράφοντα ιθαγενή.

Το θράσος τους ανείπωτο ,φασίστες μας ανεβάζουν γουρούνια μας κατεβάζουν, αδαείς και κλέφτες μας αποκαλεί ο Sir PAXYDERMOUS ,( η τιμωρία που αρμόζει στο κύριο αυτόν είναι 1 μέρα στο ίδιο κελί με τον Οτσαλάν)
Α! την μπίζνα την διαχείρισης του Χρέους την ανέθεσε ο Τσάρος σε ένα παλικάρι (νεοταξίτης προφανώς) που δεν τον ξέρει η μάνουλα του, ο κύριος πλειοδότησε με 1 λίρα Αγγλίας φυσικά. ΕΥΓΕ.

Ο πορτογάλος είπε ΟΧΙ, ο Ισλανδός τους κυνήγησε , ιρλανδός έκοψε 52 δις ευρώ ,γράφοντας την Ε.Κ.Τ. κανονικά, εμείς ρε παιδιά ούτε ένα γιαουρτάκι;
Όλος ο ελεύθερος δυτικός κόσμος περιμένει εμάς να σταθούμε απέναντι στη Ν.Τ.Π και τα τραπεζικά της όργανα.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ (με τα μέτρα και τα σταθμά τα δι
Keywords
Τυχαία Θέματα