Η Ελλάδα s'extreme κατάσταση.​.

...και θύμα μιας ανελέητης προπαγάνδας ενός χρεοκοπημένου συστήματος.

Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο, Ευρώ - Δραχμή και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Οικονομολόγοι και "οικονομολόγοι", πολιτικοί και "πολιτικοί" πάσης φύσεως λαμόγια και προπαγάνδα στο φουλ.

Μπουρδολογίες σχετικά με το ......
Αγγλικό δίκαιο, με τη λευκή "μαύρη" σελίδα του προϋπολογισμού, κόκκινα φασισταριά φραγμός σε κάθε λογική, εκτός τόπου συζητήσεις για το ύψος του μισθού σε μια κοινωνία που αναζητά την ηρεμία και λίγο ψωμί να φάει.

Ποιον βολεύουν όλα αυτά; Μα, το κακό το "κεφάλαιο" φυσικά! Τυχαία βρίσκεται η αριστερά σημαιοφόρος της κατάστασης;

Σκεφτείτε, τι ωραία που θα ήταν να πλήρωναν οι νταβατζήδες τα χρέη τους με τη δραχμούλα την παλιά, και τα ευρά - ευρά και πολλά να παραμένουν σε παραδείσους τροπικούς, ενώ τώρα βοά η αγορά και κλείνουν ΔΟΛια κανάλια, εφημερίδες και οι χθεσινοί και ΑΥΡΙΑΝΗ μιας ζωής νταβατζήδες να βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει κάπου σε Δήμο του Πειραιά!

Η θέση του blog από την αρχή ξεκάθαρη και ουσιαστική: Για όλα φταίει ο δικομματισμός, οι κομμουνιστικές εφαρμογές των κυβερνώντων κατά την μεταπολίτευση.

Ωραία λόγια και μηδέν πράξεις από ανθρώπους που ποδοπάτησαν αξίες, ήθη, Ορθοδοξία και καθετί Ελληνικό στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος.

Από πατάτες μέχρι βίδες, όλα εξωτερικού, εξαγώγιμη διαφθορά και εισαγόμενα γερμανικά και πάσης φύσεως και προέλευσης κεφάλαια για τσέπες λίγων και εκλεκτών - κουμπάρων κι αδελφών.

Έλληνες, ξυπνάτε, ποντάρουν στη πείνα, εμείς ζούμε με τη λιτότητα από το '80. Το "αντί" πουλάει γιατί συμφέρει τους νταβατζήδες, που εξουσιάζουν τις ζωές μας και δημιούργησαν αυτό το κράτος-μόρφωμα...

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Blogger
Keywords
Τυχαία Θέματα