Κρίσιμο ραντεβού Σαμαρά με την τρόικα

Κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα έχει ο Αντώνης Σαμαράς και το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ αύριο το μεσημέρι.

Ο Πολ Τόμσεν, ο Κλάους Μαζούχ και ο Ματίας Μόρσς με τους συνεργάτες τους θα βρεθούν αύριο, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού,. Απέναντι στον πρόεδρο της ΝΔ και τους αναπληρωτές τομεάρχες Χ. Σταϊκούρα, Ν. Μηταράκη και Γ. Βρούτση , τον υφυπουργό Ι. Μουρμούρα και τον .....
σύμβουλο του κ. Σαμαρά
Χ. Λαζαρίδη.

Ο κ. Σαμαράς παραμένει αμετακίνητος στην γραμμή της λήψης των οποιοδήποτε νέων μέτρων , ακόμη και διορθωτικών για το 2011 από την επόμενη κυβέρνηση και όχι από το σχήμα του οποίου ηγείται ο Λ. Παπαδήμος. Το άνοιγμα που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο κ. Σαμαράς με την στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου και της νέας δανειακής σύμβασης με αποτέλεσμα να επικροτηθεί στο ΕΛΚ, αναμένεται να βελτιώσει και το κλίμα στις επαφές του με τους τροϊκανούς.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επιμείνει στην ανάγκη τροποποίησης πολιτικών που απέτυχαν και την εφαρμογή ενός μίγματος με περισσότερες περικοπές δαπανών και διαρθρωτικές αλλαγές αλλά και με σταδιακή μείωση φορολογικών συντελεστών και χωρίς νέες οριζόντιες περικοπές αποδοχών.

Αύριο το βράδυ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο “Η ώρα της ελληνικής οικονομίας” που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα