ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΔΙΑΝΑ

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CIAO TO ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θυμάστε που ο αστρολόγος Κώστας Διαμαντής πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής να κάνει προβλέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα στο 2011, απάντησε με την παρακάτω αινιγματική φράση ;

«Αυτός που γεννήθηκε
ανήμερα του Αγίου Μνημονίου, θα φύγει εξ αιτίας του.....
μνημονίου, λίγους μήνες αφότου γιορτάσει τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του".
ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Τότε ήταν Δεκέμβριος του 2010 και στο άκουσμα της παραπάνω αινιγματικής πρόβλεψης, όλοι ψάχναμε να βρούμε αν όντως υπάρχει άγιος Μνημόνιος και το κυριότερο, αν υπάρχει πολιτικός που να γεννήθηκε ανήμερα της εορτής αυτού του αγίου. Το μυστήριο λύθηκε τελικά λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2011, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πολιτικός που έχει γενέθλια ανήμερα του Αγίου μνημονίου, είναι ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πράγματι έχει γεννηθεί στις 16 Ιουνίου του 1952 και παραιτήθηκε τώρα που έκλεισε τα 59.
Να σας θυμίσω επίσης ότι τότε τον Ιούνιο του 2011 με αφορμή την πρόβλεψη του Κώστα Διαμαντή, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα γνωστά σατυρικά ποιηματάκια των αγανακτισμένων, όπως:

«τόπε-τόπε ο αστρολόγος
με κανό θα φύγει ο Γιώργος ,
τόπε - τόπε ο αστρολόγος
φεύγει ο θόδωρος ο μπόγος» κ.λ.π.

Τώρα που ο Πρωθυπουργός παραιτήθηκε , έχουν περάσει ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του και με αυτή του την ενέργεια επιβεβαίωσε πλήρως την πρόβλεψη του γνωστού και στο εξωτερικό Αστρολόγου .

Δεν ξέρω πραγματικά τι παιγνίδια παίζει μαζί μας το σύμπαν, αλλά είναι αρκετά αξιοπερίεργο το γεγονός ότι εκλέξαμε για πρωθυπουργό κάποιον που έχει γενέθλια του Αγίου Μνημονίου και ο οποίος μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, μας φόρτωσε με το μισητό σε όλους μνημόνιο. Αλλά σε αυτή τη χώρα όλα είναι πιθανά , ακόμα και ένας αστρολόγος να κάνει προβλέψεις εκμεταλλευόμενος αυτήν την πραγματικά περίεργη σύμπτωση και συγκυρία μαζί.

Ο Κώστας Διαμαντής που πλέον αν μη τι άλλο δικαιούται τον τίτλο του «εθνικού αστρολόγου, σε περσινό πρωτοχρονιάτικο τεύχος γνωστού κουτσομπολίστικου εβδομαδιαίου περιοδικού που κυκλοφόρησε στις 29 Δεκεμβρίου 2010 και σε τετρασέλιδο άρθρο του με τίτλο «τα γεγονότα που θα σημαδέψουν το 2011» , είχε προβλέψει ότι μέσα στo 2011 θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, ή εθνικής ενότητας.

FONTAS Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα