ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Γράφει ο Diaskronos


Θα έγραφα δύο λέξεις ως εισαγωγή… αλλά θα ήταν έτοιμη τροφή για «αποθήκευση» για κάτι καλοθελητές που ξεσκονίζουν το διαδίκτυο. Θα μπω λοιπόν στο θέμα.

Είχαμε γράψει πριν τρία χρόνια για την Παγκόσμια μετάλλαξη του......
συστήματος στο άρθρο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟ
στο blog : kiklonas …για όποιον το διάβασε μπορεί να κρίνει αν έγιναν και γίνονται τα όσα γράψαμε. Σήμερα λοιπόν φαίνεται μια ραγδαία επιδείνωση και κινητικότητα σε αυτή τη μετάλλαξη
που οδεύει σταθερά σε ολοκληρωτισμό Παγκόσμιο. Για να μη ξαναγράφουμε τα ίδια εκείνο το άρθρο είναι η βάση των όσων λέμε σήμερα απλά έχουμε τώρα και νέα δεδομένα. Δηλαδή…

Η ομαδική αναταραχή των χωρών της Β. Αφρικής και Μέσης Ανατολής Τυνησία, Αίγυπτος,, Λιβύη, Υεμένη, Μπαχρέιν,Συρίας κ.λ.π…. ούτε τυχαία έγινε ,ούτε με συνεννόηση των ανύπαρκτων αντιπολιτευτικών δυνάμεων σε αυτές τις χώρες, ούτε από το facebook, ούτε με τα δελτία ειδήσεων του Αλ Τζαζίρα… δεν γίνονται οι εξεγέρσεις μαζικά με τέτοιους τρόπους και χωρίς οργανωμένη αντιπολιτευτική δύναμη. Υπήρξαν υπόγειες διαδρομές πρακτόρων της CIA,DIA, MOSANT, με τη συμμετοχή και το σχεδιασμό των περίφημων ΛΕΣΧΩΝ-ΚΛΑΜΠ και του Αμερικανικού Πενταγώνου, με πολλαπλούς φανερούς στόχους.

1) Τον πλήρη και άμεσο έλεγχο των ορυκτών και πετρελαίων από τις δικές τους εταιρείες κατ` αποκλειστικότητα όπως στο ΙΡΑΚ..

2) Τον ασφυκτικό έλεγχο με δικές τους Κυβερνήσεις –αχυράνθρωπους όλων των Αραβικών και Αφρικανικών χωρών και πριν προφτάσουν να οικοδομήσουν σοβαρά κινήματα ανατροπής που δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν, ώστε να μη έχουν κανένα φόβο-εμπόδιο στον επόμενο στόχο τους το ΙΡΑΝ.

3) Να απομονώσουν το ΙΡΑΝ από τους καλύτερους συμμάχους τους Αραβικούς πληθυσμούς και αδελφούς Μουσουλμάνους ώστε να κάνουν πιο εύκολες τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον του ΙΡΑΝ.

4) Ελέγχοντας αυτές τις περιοχές αποκλείουν την Κινεζική επέκταση σε αυτές ,τεχνολογικά, προμήθειες πετρελαίων, αλλά και ως αγορές κινεζικών προϊόντων. (Στη Λιβύη μόνο δούλευαν πάνω από 10.000 Κινέζοι εργάτες).

5) Η Κίνα που έχει μεγάλες ανάγκες γαιανθράκων –πετρελαίων λόγω ανάπτυξης αλλά και μη διαθέτοντας επαρκείς δικές της ποσότητες θα αναγκαστεί να αγοράζει από τις Αμερικάνικες εταιρείες πολύ ακριβότερα..οικονομικά δηλαδή πιέζουν την Κίνα η οποία τους κρατάει με το 30% του Αμερικάνικου εξωτερικού χρέους.

6) Στραγγαλίζουν κυριολεκτικά την Ευρώπη η οποία δεν έχει πετρέλαια- φυσικό αέριο, με απώτερο στόχο την μη Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο με τους αχυράνθρωπους που σήμερα κυβερνούν και που παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτε… στην ουσία υπηρετούν το Δ ΡΑΙΧ του ΝΑΤΟ του ΟΗΕ, των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και του ΙΣΡΑΗΛ. Ας θυμηθούμε ότι όταν μπήκαν οι Αμερικανοί στο ΙΡΑΚ έδιωξαν τις Γαλλικές εταιρείες που είχαν συμβόλαια με τον Σανταμ και οι μόνοι που έμειναν είναι Άγγλοι και Αμερικάνοι οι οποίοι ληστεύουν
Keywords
Τυχαία Θέματα