Ποιός θα της πει, και πώς, ότι η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα;

Τι βρωμοσύστημα είναι αυτό, το οποίο εξυμνούν οι δήθεν δημοκράτες, που δίδαξε στο κορίτσι αυτό ότι η παρέλαση είναι πασαρέλα και ότι τα πάντα κινούνται μεταξύ αιδείου και στομάχου; Προσέξτε την έκφραση και τη χειρονομία της Ελληνίδας Γιαγιάς! Προφανώς μόνο αυτή συνέλαβε τον ξεπεσμό! Δεν έχεις μάνα μωρή; Και που νάναι ο κύρης σου; Ο ελεεινός δάσκαλός σου που να....
βόσκει;

Τι σάπιο σύστημα είναι αυτό που αλλοτριώνει έτσι τη νεολαία του; Πού να ξέρει το κορίτσι αυτό ποιός είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο ΑΘανάσιος Διάκος, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος,
ο Κωνσταντίνος Κανάρης. Αυτοί δηλαδή που της χάρισαν την ελευθερία για να μπορεί να γυρνά και να μιλά ελεύθερα. Αυτοί που πάλεψαν ώστε το κορίτσι αυτό να μην καταλήξει στα χαρέμια του Σουλτάνου!

Πού να ήξεραν οι Αγωνιστές μας ότι την ελευθερία, για την οποία πολέμησαν, θα θα κατέληγε να τη χρησιμοποιούν οι σημερινές τσούλες ως ελευθεριότητα και οι πολιτικάντηδες για να μασούν με δέκα μασέλες τον εθνικό πλούτο; Αχ, Μακρυγιάννη μου!

Ας απαγείλουμε στην κοπελιά αυτή δυο στίχους του Παλαμά. Έτσι κοπελιά μου, για να εκτονώσουμε τη θλίψη που μας προκάλεσες!
«Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,

ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,

και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,

για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,

π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει.»

Ονήσιλος ΚρατερόςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα