Πόλεμο κήρυξε η Ντόρα. Ζητά την δίωξη του Νικολούδη

Πόλεμο κατά εκείνων «που επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομά της και το κόμμα της» κήρυξε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι αποφασισμένη πλέον όχι μόνο να αποκατασταθεί η αλήθεια, μετά τη γνωστή υπόθεση στην οποία ενεπλάκη ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος απλώς για μια νόμιμη και δηλωμένη επιχειρηματική
του δραστηριότητα, αλλά και να αποκαλυφθούν εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτή την....
ιστορία καθώς πιστεύει πως ό,τι έγινε, έγινε εσκεμμένα με στόχο να πληγεί πολιτικά τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της.

Από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ζήτησε κατ’αρχήν την πειθαρχική και ενδεχομένως και την ποινική δίωξη του κ. Νικολούδη εξηγώντας στην αναφορά της λεπτομερώς τους λόγους του αιτήματός της.

«Ή κάτι πάει να συγκαλυφθεί ή πρόκειται περί μιας απίστευτης προσπάθειας σπίλωσης του προσώπου μου και της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Το θέμα θα ξεκαθαριστεί πλήρως», δήλωσε ενώ ταυτόχρονα συνδέει τα γεγονότα με τις πρωτοβουλίες που πήρε το κόμμα της για το πολιτικό χρήμα.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία με τις πρωτοβουλίες της κυρίως για τη διαφάνεια και για τη μείωση των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων, έχει ενοχλήσει πολλούς. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση αν κάτι πρόκειται να καλύπτεται να μην βγει στο φως της δημοσιότητας. Και δεν θα δεχθούμε βεβαίως κανενός είδους σπίλωση της ηθικής μας υπόστασης, ούτε της δική μου, ούτε του κόμματός μας», συμπλήρωσε ενώ δεν απέκλεισε πίσω από αυτό το σχέδιο εξόντωσης που καταγγέλλει να βρίσκεται άλλος πολιτικός σχηματισμός.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω διότι δεν γνωρίζω. Αλλά μην αμφιβάλλετε ότι τίποτα δεν μένει κρυφό», απάντησε συγκεκριμένα.
Επιπλέον στην αναφορά της στον κ. Τέντε χαρακτηρίζει τον κ. Νικολούδη ακατάλληλο Εισαγγελικό λειτουργό για τη λεπτή θέση στην οποία βρίσκεται «και ασφαλώς ελεγκτέος για βαρύτατα πειθαρχικά αδικήματα, πιθανώς δε και για ποινικά, εφόσον η έρευνα που πιστεύω ότι θα διατάξετε αποδείξει δόλια προαίρεση και για την τελευταία εκδοχή δυστυχώς πείθει το γεγονός ότι ενώ επί επτά ημέρες υπαιτιότι του εκακοποιείτο η αλήθεια δεν φρόντισε να την αποκαταστασήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Δημοκρατική Συμμαχία είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί πλέον για ένα λόγο παραπάνω και να επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα του ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών που τυχόν έχουν ανοίξει έλληνες πολιτικοί στο εξωτερικό και ειδικά στην Ελβετία.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη σε σημερινές δηλώσεις της στον Ρ/Σ Flash υπενθύμισε ότι η ίδια και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο να δώσει εντολή στον Εισαγγελέα της Ελβετίας προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι πιθανοί τραπεζικοί λογαριασμοί κάτι που αρνήθηκε η ΝΔ δια του γραμματέα της Κ.Ο Κώστα Τασούλα κάνοντας λόγο για ατιμωτική διαδικασία.

Πλέον όμως η Δημοκρατική Συμμαχία είναι αποφασισμένη να επαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα και ταυτόχρονα θα επιμείνει προκειμέ
Keywords
Τυχαία Θέματα