ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΜΕ-ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ...

Γράφει η Ηλιογέννητη..


Παρακολουθώντας τις δηλώσεις των πολιτικών, διακρίνοντας την αναισθησία που τους διακατέχει και την ευκολία που βγαίνουν τα ψέμματα απο το στόμα τους, το πρώτο πράγμα που παθαίνω είναι να ανεβάσω πίεση και να αρχίσω τον μονόλογο..Ακολουθούν τα σχόλια των δημοσιογράφων που είναι απλά συγκαταβατικά και αναρωτιέμαι..
ποιά είναι τελικά η δουλειά τους; Να συμφωνούν με τα λεγόμενα τους ή να ζητάνε απαντήσεις στα ερωτήματα που....
καίνε τους πολίτες; Ας τα πάρουμε απο την αρχή.
Αν δεν απατώμαι, η κυβέρνηση οφείλει να παίρνει αποφάσεις που ωφελούν
τουλάχιστον την πλειοψηφία του λαού, η αντιπολίτευση να κάνει τις απαραίτητες ενστάσεις και τα ΜΜΕ να ζητάνε τις απαντήσεις που θα ζητούσε ο μέσος Έλληνας πολίτης αν είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον εκάστοτε πολιτικό. Αντιθέτως έχουμε μια κυβέρνηση ανύπαρκτη που έχει παραδώσει το τιμόνι της χώρας ΜΑΣ σε μία Μέρκελ και έναν Σαρκοζί, την οικονομία μας σε έναν Τρισέ και έναν Όλι Ρεν, την σωματική μας ακεραιότητα στη διάθεση των λαθρομεταναστών, το μέλλον των παιδιών μας είναι υποθηκευμένο σε κάποιο ΔΝΤ και η τύχη μας τελικά βρίσκεται στο έλεος του Θεού..
Η αντιπολίτευση έχει χρέος να αντιτίθεται στις λάθος αποφάσεις της κυβέρνησης και να προτείνει λύσεις που θα ευνοούν το λαό, αλλά και εκείνη διαλέγει το δρόμο της συναίνεσης ή της αποχής.Ειδικά τώρα με την κυβέρνηση σωτηρίας περιμένω να δω ποιός ακριβώς θα κάνει αντιπολίτευση..Για το ρόλο της αριστεράς δεν θα μπω καν στον κόπο να αναφερθώ,η ιδεολογία της είναι σάπια και η παρουσία της στη Βουλή απλά παρασιτική..

Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης γιατί μόνο ενημέρωση δεν προσφέρουν. Ενώ θα έπρεπε να ζητούν διευκρινήσεις για κάθε νέα απόφαση του κοινοβουλίου και για το πώς θα επηρρεάσει το εκάστοτε νομοσχέδιο τον Έλληνα πολίτη, αρκούνται στο να καλούν έναν βουλευτή απο κάθε παράταξη, τους βάζουν στα παραθυράκια και ακολουθεί η γνωστή διαμάχη ''εσείς ευθύνεστε, είστε ανίκανοι-όχι εσείς ευθύνεστε που μας παραδώσατε καμμένη γη-ναι, αλλά εσείς μας είχατε παραδώσει κρανίου τόπο'' και πάει λέγοντας ώσπου να πάει η ώρα παρα δέκα, οπότε πρέπει να περάσουμε στην αθλητική μας ενημέρωση. Κι όταν δεν καλούν πολιτικούς να σφαχτούν μεταξύ τους, φροντίζουν να μας ρίχνουν με τρόπο τα νέα μέτρα σε μια είδηση τριών λεπτών και στο καπάκι μας δείχνουν καλλίγραμες κοπέλες σε καυτές φωτογραφήσεις.. Μετά απο αυτό, θυμάται κανείς τίποτα για νέα μέτρα;;; Δε νομίζω...

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν για να καταλάβουμε το ρόλο του καθενός. Η κυβέρνηση είναι για να παίρνει εντολές απο τους ανώτερούς της και απλώς να τις ανακοινώνει στο λαό απο το βήμα της Βουλής, η αντιπολίτευση για να βγάζει την ουρά της απ'έξω και οι δημοσιογράφοι για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.. Αν δεν πείστηκατε ακόμα, σκεφτείτε οτι έχουμε τους ίδιους πολιτικούς ή γόνους αυτών απο την εποχή της μεταπολίτευσης και τους ίδιους δημοσιογράφους (όσοι δεν έγιναν δηλαδή βουλευτές) απο την εποχή που πρωτοεμφανίστηκα
Keywords
Τυχαία Θέματα