Πορεία εξαγνισμού του ΠαΣοΚ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την αλλαγή της Κυβέρνησης, που είναι όπως είπαμε είναι ένα κράμα ΠαΣοΚ με ψήγματα ΝΔ και ΛΑΟΣ, το κόμμα αυτό θα επιδιώξει τον εξαγνισμό του μέχρι τις εκλογές.
Και άσχετα ποιος θα είναι ο επικεφαλής, Παπανδρέου,
Βενιζέλος ή…..
– θα το δείξουν οι επόμενες μέρες – θα εμφανισθεί σαν να έχει προέλθει από παρθενογένεση. Ιδίως αν η κατάσταση σταθεροποιηθεί με τον κ. Παπαδήμο. Που, όμως, δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει, αφού τα «αφεντικά μας» συνεχίζουν να ζητούν τα ίδια και από αυτόν. Και φυσικά να εφαρμόζονται τα σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί ( Εισφορές, φόροι, περικοπές, μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εφεδρεία, τα διάφορα χαράτσια κλπ).
Πιστεύουν στ αλήθεια οι ιθύνοντες του ΠαΣοΚ ότι ο Λαός θα ξεχάσει ποιος με την άφρονα πολιτική του τον οδήγησε σ αυτά, επειδή θα υπάρχει μια κυβέρνηση με υποπράσινο μανδύα; Μήπως θα τα ρίξουν όλα στον κ. Παπανδρέου για να απαλλαγούν αυτοί;
Μα αν προσέξει κανείς τις δηλώσεις των διαφόρων στελεχών του κόμματος, όλοι «ομολογούν» με τον τρόπο τους, ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο για τη διαμόρφωση αυτής της κατάστασης.
Αν λοιπόν ήταν αλλιώς, και έφταιγε μόνο ο κ. Παπανδρέου, θα μπορούσαν να τον σταματήσουν εγκαίρως και όχι να τον χειροκροτούν σαν καλοκουρντισμένα στρατιωτάκια.
Και για να μη λέμε πολλά: Ο Λαός θα πεινάει και δεν θα ξεχάσει! 12/11/11


http://www.koutouzis.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα